MOTIVUL pentru care Ghiță spune că A AJUTAT-O pe Kovesi. Dezvăluirile incredibile ale deputatul

MOTIVUL pentru care Ghiță spune că A AJUTAT-O pe Kovesi. Dezvăluirile incredibile ale deputatul

Deputatul Sebastian Ghiță anunță că a convenit împreună cu șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, ca aceasta să fie ajutată în privința măslurii concluziei de plagiat în cazul tezei sale de doctorat. Parlamentarul spune că a făcut acest gest pentru că era prieten foarte apropiat de procurorul-șef al Direcției Naționale Anticorupție

Într-un interviu acordat site-ului Ziare.com, deputatul Sebastian Ghiță a dezvăluit că a avut o discuție cu șefa DNA, în care aceasta și-a exprimat îngrijorarea privind teza sa de doctorat, iar el i-a spus că îi cunoaște pe oamenii care vor da verdictul dacă lucrarea este plagiat sau nu.

”Au trecut patru ani de atunci... Am avut o discuție cu dânsa și exprimându-și îngrijorarea și eu spunându-i ”draga, dar îi cunosc eu pe oamenii ăia”, am convenit ca mă asigur că raportul va ieși favorabil”, declară deputatul.

Totodată, Sebastiani Ghiță exlică că a fost mânat să facă acest gest de prietenia pe care i-o purta procurorului-șef al DNA.

Ne puteți urmări și pe Google News

”Cu siguranță nu a fost vorba de șantaj sau bani”, mai punctează Ghiță, care adaugă că Laura Codruța Kovesi a fost tare bucuroasă când a auzit că parlamentarul și încă două persoane îi cunoștea pe experți.