Judecătoria CONSTANŢA a lăsat în libertate DOI preuspuşi VIOLATORI ai unei tinere de 19 ani

Judecătoria CONSTANŢA a lăsat în libertate DOI preuspuşi VIOLATORI ai unei tinere de 19 ani

Doi presupuşi violatori ai unei tinere în vârstă de 19 ani au fost lăsaţi în libertate de magistraţii constănţeni. Judecătoria Constanţa a luat ieri decizia de a nu încuviinţa arestarea preventivă pentru 30 de zile, iar procurorii au făcut recurs, care se va judeca în termen de maxim 2 zile.

Este vorba despre o tânără constănţeancă, stabilită în Anglia şi venită ân vacanţă pe meleagurile natale. În data de 18 august, fata a mers în Vama Veche, unde i-a cunoscut pe cei doi indivizi, Asan B., în vârstă de 40 de ani şi Sali A., de 25 de ani, alături de care a consumat băuturi alcoolice. La finalul petrecerii, cei doi bărbaţţi i-au propus fetei să o conducă acasă, însă pe drumul de întoacere cei doi şi-au schimbat planurile.

Fata îi acuză în instanţă pe cei doi că au dus-o în localitatea Ovidiu, unde locuiau aceştia şi au silit-o să întreţină raporturi sexuale.

După ce au batjocorit-o, cei doi bărbaţi au dus-o pe fată la Constanţa, unde au lăsat-o în gară. Tânăra a mers imediat la poliţie pentru a-i reclama pe presupuşii violatori, identificaţi de autorităţi ca fiind recidivişti. Asan B. şi Sali A. Au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore şi duşi ieri în instanţă cu propunerea de arestare preventivă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Judecătorii constănţeni au stabilit însă că nu există încă suficiente probe care să demonstreze faptele de care cei doi recidivişti sunt acuzaţi, scrie cugetliber.ro