Dănuț Lupu a revenit în Ștefan cel Mare. Ce funcție va ocupa la Dinamo

Dănuț Lupu a revenit în Ștefan cel Mare. Ce funcție va ocupa la Dinamo

După ce LPF a publicat lista transferurilor înregistrate de echipele din Liga I iar Dinamo a rămas fără nicio mutare oficială până în prezent, oficialii „roș-albi” au reușit o achiziție de senzație, dar la nivel de staff. Dănuț Lupu, fosta glorie a „câinilor”, a primit un post în echipa de scouting a trupei din Ștefan cel Mare.

Potrivit GSP.ro, Dinamo a ales să meargă pe exeperiența fostilor săi jucători, iar pe lângă Dănuț Lupu se mai numără Florin Bratu (antrenor la echipa U19), Cătălin Munteanu (director sportiv la Dinamo II), Emilian Dolha (antrenor cu portarii la echipa U19) sau Andrei Mărăgăritescu (scouter în zona Argeș).

Dănuț Lupu a agățat ghetele-n cui în 2001, iar în cariera sa a evoluat pentru formațiile Dinamo Bucureşti, Panathinaikos (Grecia), Korinthos (Grecia), OFI Creta (Grecia), Rapid Bucureşti, Brescia (Italia) şi Tzafririm Holon (Israel), câştigând cinci trofee. A îmbrăcat de 14 ori tricoul naționalei României între 1989 şi 1998 și s-a regăsit printre „tricolorii” care au participat la Campionatul Mondial din Italia (1990).

 

Ne puteți urmări și pe Google News