Pleacă ADI HĂDEAN? Ce se întâmplă la MasterChef și de ce a organizat ProTV două casting-uri

Pleacă ADI HĂDEAN? Ce se întâmplă la MasterChef și de ce a organizat ProTV două casting-uri

MasterChef, show-ul culinar de la ProTV, trece prin schimbări importante. Iată ce se întâmplă cu juriul și ce au transmis fanii emisiunii mai marilor postului

La inceputul lunii iulie, caravana MasterChef a pornit prin România în cautarea noului MasterChef, dar mare surpriză a îndrăgitului show culinar este cine va fi la masa juriului. Speculațiile despre o nouă componență în juriu au apărut după ce tabloidele au scris despre Adrian Hădean că ar fi fost "zburat pentru insubordonare". După doi ani cu Patrizia Paglieri, Adrian Hadean si Florin Scripca, transformări se pare că se vor face la MasterChef, iar în pauza dintre sezoane, ProTV este dornic să facă schimbări.

„Nu există datorii nestinse”

După semnalele din presă, cunoscut „chef” ardelean a scris pe blogul său că „între mine și ProTV nu există datorii nestinse după participarea mea la Masterchef, emisiune despre care consider în continuare că a venit în viața mea la momentul potrivit și despre care cred că va pleca exact când va fi nevoie. Alte anunțuri și comentarii nu am de făcut, nici aici, nici în altă parte”, a comentat Adi Hădean. Mai mult, juratul a explicat că nu a primit nicio comunicare oficială dar că, de vreo două luni „tot aud că plec de la Masterchef ba pentru că sunt mai puțin popular decât colegii mei, ba pentru că nu ar fi chimie între noi, ba pentru că, iată, sunt rebel (ceea ce ar fi chiar cool, decât că nu-s)”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Casting la ProTV

Colaborarea din PRO TV și Adrian Hădean române însă incertă. Contractul dintre cele două părți a fost valabil până la sfârșitul anului trecut, iar pentru o noua colaborare ar fi trebuit déjà să se înceapă demersurile. Preselecțiile pentru o nouă ediție au demarat și, surpriză, mai multe surse din Pro TV au confirmat pentru EVZ că au avut loc două sesiuni de casting pentru a alege un chef nou. Nu se știe încă dacă Adrian Hădean va părăsi MasterChef. S-au făcut castinguri deoarece „se caută variante mai bune pentru emisiune”. ProdPatrizia Paglieri, Adrian Hadean si Florin Scripcaucătorii însă nu au hotărât nimic. „Se poate să rămână aceeași echipă, sau să se facă mai multe schimbări la masa juriului”, au mai spus sursele. Contactați de EVZ, oficialii ProTV au spus că nu doresc să comenteze.

Zvonurile că noul sezon MasterChef va veni cu schimbări au existat de câteva luni la nivelul companiei, iar despre plecarea lui Adrian Hădean se vorbește din luna mai. Acesta nu va părăsi însă zona media, deoarece realizează şi emisiunea „Medium Rare”, la postul Europa FM.

„Mergi pe drumul tău!”

După reacțiile apărute pe Facebook, Adrian Hădean era unul dintre jurații apreciați. Fanii emisiunii culinare au fost categorici. „Mai bine rebel, decat comun. Tu nu ai pierdut nimic, ei au pierdut!”, i-au scris prietenii virtuali pe Facebook.  „Erai preferatul meu” și „ Chiar nu o sa mai fii la Masterchef? Pacat!”, au adăugat alții. „ Adrian Hadean nu ai pierdut nimic. Tu ești mai bine cunoscut de pe site-ul tău și ai avut imagine mult mai bună înainte de MC. Emisiunea de la Radio Europa FM a făcut și face mai mult decât a făcut MC ca imagine pentru tine ca om și sursă de inspirație. Aveai înainte de apariția la MC o imagine de om serios. MC doar a punctat asta. Mergi pe drumul tău! E mai bine!”, au concluzionat ei.