O tonă și jumătate de cafea FĂRĂ ACTE, oprită la frontieră

O tonă și jumătate de cafea FĂRĂ ACTE, oprită la frontieră

Aproximativ o tonă şi jumătate de cafea fără documente legale a fost confiscată de poliţiştii de frontieră timişeni, noaptea trecută, la Cenad. Poliţiştii de frontieră au depistat doi cetăţeni români, care au încercat să introducă în ţară 1.461,5 kg cafea, în valoare de aproximativ 73.000 lei, fără a poseda documente.

Ciprian A. şi Florin M., în vârstă de 20 respectiv 40 de ani, ambii din Hunedoara, s-au prezentat ieri, în jurul orei 23.40, în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad la volanul a două autoutilitare marca Citroen Jumper, înmatriculate în Bulgaria, respectiv România. În urma controlului efectuat, poliţiştii de frontieră au descoperit ascunsă şi nedeclarată, în compartimentele marfă ale celor două autovehicule, în spatele unor cutii goale, cantitatea de 1.461,5 kg cafea, marca Dallmayr, pentru care cei doi bărbaţi nu aveau documente de provenienţă.

”Întreaga cantitate de cafea în valoare de 73.075 lei a fost ridicată în vederea confiscării, iar persoanele în cauză au fost sancţionate contravenţional cu amendă în valoare totală de 1.000 lei”, transmite Roxana Costache, de la Poliția de Frontieră Timișoara.

Ne puteți urmări și pe Google News