Elita mediului de afaceri se întâlnește la Camera de Comerț și Industrie a României

Elita mediului de afaceri se întâlnește la Camera de Comerț și Industrie a României

Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) organizează în data de 17 mai, la CCIR Business Center, întrunirea Comitetului Național ICC România

Cei mai de seamă reprezentați ai mediului de afaceri din România, firme și organizații din toate domeniile de activitate economică vor fi prezenți la reuniunea Comitetului Național ICC România. În cadrul acesteia, membrii Comitetului vor avea ocazia de a se întâlni cu Costin Borc, Vice primministru, Ministrul Economiei, Comerțului și Relațiilor cu Mediul de Afaceri și cu Lazăr Comănescu, Ministrul Afacerilor Externe.

La același eveniment și-a anunțat participarea și consilierul prezidenţial pentru probleme economice şi mediul de afaceri, Cosmin Marinescu. Comitetul Național ICC România activează în cadrul CCIR începând cu anul 2001.

Comiterul Național ICC România activează în cadrul CCIR începând cu anul 2001, așadar de aproape 16 ani

Ne puteți urmări și pe Google News

Oportunitate pentru mediul de afaceri

Comitetul Național ICC România susține mediul de afaceri românesc. Acesta oferă posibilitatea oamenilor de afaceri să exprime și promoveze puncte de vedere privind aspectele care afectează direct sau indirect comunitatea de afaceri. Ulterior, aceste puncte de vedere sunt susținute de Camera de Comerț și Industrie a României în fața autorităților publice românești relevante.

Camera de Comerț Internațională - ICC prezintă, la rândul său, aceste puncte de vedere în fața unor organisme internaționale de renume, precum: Organizația Națiunilor Unite, Organizația Mondială a Comerțului, Uniunea Europeană, Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică, Fondul Monetar Internațional, G20.

La evenimentele ICC, re prezentanții companiilor membre ale Comitetului Național ICC România pot intra în contact direct cu oficiali ai autorităților naționale și ai organizațiilor internaționale