Celebra FRANZELĂ ROMÂNEASCĂ trebuie SCOASĂ DIN ALIMENTAŢIE. O voce importantă din PANIFICAŢIE a lansat AVERTISMENTUL

Celebra FRANZELĂ ROMÂNEASCĂ trebuie SCOASĂ DIN ALIMENTAŢIE. O voce importantă din PANIFICAŢIE a lansat AVERTISMENTUL

Președintele Asociației Naționale a Industriilor de Morărit și Panificație (ANAMOB), Viorel Marin, a făcut joi, la Târgu Mureş, mai multe declaraţii referitoare la franzela românească.

Conform Agerpres, Marin a luat cuvântul cu ocazia deschiderii Expoziției Internaționale GastroPan 2016 şi a precizat că franzela trebuie scoasă din alimentație întrucât calitatea ei lasă mult de dorit.

“Nu trebuie să trăim mâncând franzelă, trebuie să renunțăm la franzelă, renunțați la franzelă, e falimentară, e proastă, nici măcar nu e sănătoasă și nici măcar nu are un gust deosebit. Uitați-vă la GastroPan, uitați-vă la alte manifestări, găsiți produse cu calități deosebite, încercați să găsiți produse de calitate, produse care să placă consumatorilor și în felul acesta și programele și toate celelalte lucruri pe care patronatul ROMPAN și ANAMOB încearcă să le susțină și să vă sprijină să vă poată fi de un

Expoziția Internațională GastroPan 2016 este cel mai mare târg de profil din Europa de Sud-Est şi reunește toate profesiile de pe filiera morărit-panificație-cofetărie-HoReCa, prin participarea a 133 de expozanți din 25 de țări.

Ne puteți urmări și pe Google News