Ce spun pesediștii despre reținerea Liei Olguța Vasilescu

Ce spun pesediștii despre reținerea Liei Olguța Vasilescu

Preşedintele executiv al PSD, Valeriu Zgonea, a precizat că o decizie privind o altă candidatură la Primăria municipiului Craiova, după ce Lia Olguţa Vasilescu a fost reţinută de DNA pentru fapte de corupţie, va fi luată de liderul organizaţiei judeţene Dolj, Claudiu Manda, şi de preşedintele social-democraţilor, Liviu Dragnea.

"Suntem foarte buni prieteni. Îmi pare rău pentru familie şi sunt alături de ea, în rest nu am comentat niciodată deciziile justiţiei. Nu ştiu. E decizia preşedintelui organizaţiei împreună cu preşedintele partidului", a spus Valeriu Zgonea, citat de Agerpres.

El a subliniat că nu este interesat să candideze la Primăria Craiovei.

Liderul interimar al PSD Bucureşti, Gabriela Firea, a declarat că îi pare rău pentru ceea ce i se întâmplă primarului Craiovei, Lia-Olguţa Vasilescu, care a fost reţinută de DNA, dar a spus că îi urează acesteia ”sănătate şi libertate”.

Ne puteți urmări și pe Google News

”Îmi pare foarte rău de ceea i se întâmplă doamnei Lia Olguţa Vasilescu. Este mamă, îmi dau seama cât de mult suferă un copil şi părinţii unui om politic când îl văd în cătuşe, când îl văd la instituţii. Aşteptăm cu toţii să ajungă astăzi în faţa judecătorului. Ne-am dori să fie liberă, să se poată apăra în condiţii de libertate. Niciodată nu ne-am opus acţiunilor justiţiei, credem că fiecare trebuie să răspundă pentru faptele sale, dar nu poţi să nu fi aproape de un om pe care îl cunoşti, de un coleg în astfel de momente şi să îi doreşti tot binele din lume, sănătate şi libertate, pentru că sunt cele mai de preţ”, a declarat Firea.