Suspect de TRAFIC DE DROGURI, prins cu 32 de kilograme de CANNABIS

Suspect de TRAFIC DE DROGURI, prins cu 32 de kilograme de CANNABIS

Un bărbat din Capitală a fost arestat preventiv pentru trafic intern şi internaţional droguri, după ce procurorii DIICOT au găsit în locuinţa lui 32 de kilograme de cannabis.

Portivit unui comunicat al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), există suspiciunea rezonabilă că Dragoş Bănică a achiziţionat drogurile din Olanda, acestea fiind introduse în ţară prin intermediul unei firme de coletărie.

Odată primite, Dragoş Bănică a distribuit cannabis-ul atât în Bucureşti, cât şi în alte judeţe, procurorii reţinând în sarcina sa două acte materiale, săvârşite în datele de 20 şi 26 februarie.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Cu ocazia percheziţiilor domiciliare  a fost  găsită şi ridicată ridicată cantitatea de 32 de kilograme de cannabis, 12 grindere, 4 pistoale, o pușcă cu aer comprimat, 21 de cartușe, 7 perechi de cătușe, 3.000 de euro și 1.700 de lei”, se arată în comunicatul DIICOT.

În acest caz, procurorii DIICOT au avut sprijinul ofiţerilor de poliţie judiciară de la Direcţia de Combatare a Criminalităţii Organizate.