PSD solicită autorităţilor să ceară sprijin extern în cazul bebeluşilor din Argeş

PSD solicită autorităţilor să ceară sprijin extern în cazul bebeluşilor din Argeş

Liviu Dragnea acuză ezitările autorităţilor

Biroul Permanent Naţional al PSD a decis să solicite autorităţilor să ceară sprijin extern în cazul bebeluşilor din Argeş, a anunţat preşedintele partidului, Liviu Dragnea.

„O chestiune care ne îngrijorează profund şi ne preocupă nu numai pe noi, ci, din păcate, întreaga societate românească este foarte îngrijorată este situaţia gravă a bebeluşilor din Argeş.

„Ezitările autorităţilor costă vieţi”

Din păcate, astăzi a decedat al doilea bebeluş. Constatăm cu toţii că acţiunea autorităţilor este marcată de ezitări şi asta costă şi costă vieţi, din păcate. Este inadmisibil ca, după atât timp, să nu se identifice cauza acestor îmbolnăviri. Am cerut şi o cerem astăzi şi mai ferm autorităţilor ca, în situaţia în care se consideră depăşite, şi se pare că asta este realitatea, urgent să ceară sprijin extern, pentru a reuşi să facă nişte analize serioase, pentru că orice zi, oră de întârziere produce efecte foarte grave”, a afirmat Liviu Dragnea, potrivit Agerpres.

11 copii internaţi la Spitalul „Marie Curie”

Săptămâna trecută, o fetiţă din Topoloveni (în vârstă de doar un an) a murit, după ce a fost adusă în stare gravă la „Marie Curie”', fiind infectată cu o bacterie şi ulterior diagnosticată cu sindrom hemolitic-uremic. Ieri, la Spitalul „Marie Curie” erau internaţi 11 copii cu sindrom hemolitic-uremic.

 

Ne puteți urmări și pe Google News