Dragnea și Ponta vor sta din nou la aceeași masă

Dragnea și Ponta vor sta din nou la aceeași masă

După ce a demisionat din fruntea Guvernului, Victor Ponta s-a distanțat de PSD și inclusiv de Liviu Dragnea. Înainte de Craciun, liderul PSD a precizat că fostul prim-ministru nu îi mai răspunde la telefon.

Liviu Dragnea și Victor Ponta se vor întâlni luni, la sediul central al PSD. Potrivit unor surse social-democrate, Liviu Dragnea ar fi lansat invitația pentru a-l întreba pe Ponta dacă își dorește să se mai implice în activitățile partidului, în condițiile în care acesta nu mai ocupă acum nicio funcție, fiind un simplu membru. 

"Am fost suparat rau! Am fost suparat ca a plecat desi aveam foarte multe de construit impreuna in continuare! Nu stiu ce as fi facut in locul lui. (...) As fi preferat sa se consulte cu mine si nu cu Gabi Oprea (n.r. cand a demisionat din Guvern). Daca ar fi vorbit cu mine l-as fi convins sa nu o faca, poate la asta s-a gandit", a spus Dragnea la Antena 3. 

Un alt aparent conflict între Dragnea și Ponta din ultima perioadă ar fi fundația pe care fostul premier vrea să o înființeze alături de liderii ALDE. Liviu Dragnea le-ar fi transmis social-democraților că le este interzis să meargă alături pe Ponta.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cu toate acestea ,presedintele PSD a spus că ii ureaza succes. "Ii doresc succes, mi-a promis ca ma invita la lansare, il incurajez sa faca aceasta fundatie", a mai spus Dragnea.