Pantilimon are probleme la Sunderland. Românul, aproape de a fi vândut de „pisicile negre” dintr-un MOTIV EXAGERAT

Pantilimon are probleme la Sunderland. Românul, aproape de a fi vândut de „pisicile negre” dintr-un MOTIV EXAGERAT

Chiar dacă a fost titular în poarta lui Sunderland, în primele 17 etape din Premier League, Costel Pantilimon are zilele numărate la gruparea engleză.

Goalkeeper-ul român poate fi vândut în această iarnă, deoarece a cerut a mărire de salariu.  Această informație a fost dezvăluită de la Chris Young, reporter al cotidianului „Sunderland Echo”, care a notat faptul că Pantilimon ar vrea un salariu mai mare, în condițiile în care încasează mai puțini bani decât Vito Mannone.

Portarul naționalei României încasează de la „pisicile negre” 1,1 milioane de lire pe sezon, în timp ce Mannone este plătit cu 1,32 milioane de lire sterline. Acest lucru l-ar fi deranjat pe Pantilimon, mai ales că a apărat de mai multe ori poarta lui Sunderland în acest sezon. 

Mai mult de atât, antrenorul Sam Allardyce l-a adus la echipă și pe Jordan Pickford, 21 de ani, titlar în naționala sub 21 de ani a Angliei, iar acest lucru îl va trece în umbră pe „Panti”. Astfel, conducerea lui Sunderland este dispusă să-i dea drumul lui Pantilimon, în cazul în care ar veni pe adresa clubului o ofertă decentă.

Ne puteți urmări și pe Google News