Monica Pop, despre CAZUL INCREDIBIL, care a marcat-o: „Și-a scos ochiul cu o furculiță. Era...”

Monica Pop, despre CAZUL INCREDIBIL, care a marcat-o: „Și-a scos ochiul cu o furculiță. Era...”

Monica Pop a povestit în cadrul unei emisiuni TV despre un episod neplăcut din cadrul Spitalului de Urgențe Oftalmologice, în urma căruia aceasta a rămas profund marcată.

Managerul Spitalului de Urgențe Oftalmologice din București, Monica Pop a povestit recent, într-o emisiune de televiziune despre un caz al unui pacient care a marcat-o pe viață.

Medicul Monica Pop a povestit despre un episod șocant cu un pacient ce se automutilase: „Într-o seară a venit la spital un pacient, patron de magazin. Nu a avut niciodată o atitudine nefirească și dintr-o dată și-a înfipt furculița în ochi și a întors-o. Am coborât în camera de gardă și l-am întrebat de ce a făcut gestul acesta. Mi-a spus cu seninătate că a avut de făcut un ritual pentru bunica lui și nu i-a ieșit și atunci s-a autopedepsit. Am văzut lucruri de genul acesta de mai multe ori și vă spun că un om care are o asemenea atitudine poate provoca și altuia o leziune de genul acesta”, a povestit Monica Pop, vizibil afectată de cele întâmplate.

Recent, Monica Pop a mai făcut o dezvăluire de acest gen, ce se leagă și de cântărețul Călin Geambașu.

Ne puteți urmări și pe Google News

Se pare că într-o seară artistul s-a bătut în interiorul unității medicale cu o asistentă. „Spitalul nostru este într-o situație similară. Am avut o asistentă care prezenta comportamente grave și într-o noapte s-a bătut cu cântărețul Călin Geambașu. I-am desfăcut contractul de muncă după un timp, îmi era frică să nu omoare pe cineva. Ne-a făcut cel puțin 500 de procese, la fel ca și criminala de la metrou”, a declarat Monica Pop la Antena 3.