Republican american găsit mort, cu un GOLONŢ ÎN CAP în urma acuzaţiilor de hărţuire sexuală

Republican american găsit mort, cu un GOLONŢ ÎN CAP în urma acuzaţiilor de hărţuire sexuală

Reprezentantul republican, Dan Johnson, în vârstă de 57 de ani, a fost găsit mort, cu un glonţ în cap după ce a negat afirmațiile de conduită necorespunzătoare faţă de o tânără.

Judecătorul  Dave Billings, a declarat că Johnson a murit de la o singură rană provocată de un foc de armă pe Greenwell Ford Road, Mount Washington, Kentucky. Billings a spus că Johnson și-a oprit mașina la capătul unui pod într-o zonă retrasă, apoi a ieșit și a mers în fața mașinii apoi s-ar fi sinucis. El a spus că rezultatele autopsiei vor fi făcute publice cel târziu vineri.

Marţi, într-o conferinţă de presă, Dan Johnson a spus că acuzațiile împotriva sa erau "total false" și a declarat că fac parte dintr-o strategie națională de înfrângere a republicanilor conservatori.

Miercuri, cu puțin timp înainte de ora 17, Johnson a postat un mesaj pe pagina sa din Facebook unde le-a cerut prietenilor să aibă grijă de soția sa.

Ne puteți urmări și pe Google News

Acest scandal are loc în mijlocul unei serii de dezvăluiri despre cazuri de hărţuire sexuală în Statele Unite, care afectează deopotrivă personalităţi din lumea spectacolului, presei, modei şi politicii.

Mesaje de condoleanţe din partea clasei politice locale s-au multiplicat. Printre aceşti politicieni se află şi guvernatorul statului Matt Bevin şi senatorul Rand Paul, notează independent.co.uk.