SCANDAL Năstase îl BATJOCOREȘTE pe jurnalistul Dumitru Graur: ”Are probleme cu MEMORIA! Să se trateze cu GINKGO BILOBA!”

SCANDAL Năstase îl BATJOCOREȘTE pe jurnalistul Dumitru Graur: ”Are probleme cu MEMORIA! Să se trateze cu GINKGO BILOBA!”

Supărat fiindcă jurnalistul și comentatorul sportiv Dumitru Graur l-a acuzat că a decis transferarea stadionului Steaua la o structură privată, ex-premierul PSD Adrian Năstase susține că acesta are evidente probleme cu memoria și îl sfătuiește să se trateze intensiv cu Ginkgo Biloba, supranumit ”Arborele Pagodelor”.

”Într-o discutie pasionanta despre fotbal, istorie, hotii dar si despre cartea generalului Laurentiu Rosu, Dumitru Graur explica, cu vehementa, problemele cu stadionul, ale clubului Steaua, prin decizia luata de a se transfera stadionul Steaua la o structura privata. Vinovatul era, desigur, premierul Adrian Nastase, care, de coniventa cu ministrul Babiuc, ar fi decis acel transfer. In realitate, hotararea de guvern  ( HG 66/1999, pe care o anexez ) a fost aprobată de premierul Radu Vasile, fiind contra-semnata de Babiuc, Remeș și Crin Antonescu. Singurul lucru pe care pot sa-l fac, in aceste conditii, este sa-i recomand lui Dumitru Graur un tratament cu Ginko Biloba”, scrie Adrian Năstase.

 

Ne puteți urmări și pe Google News