CUTREMURĂTOR! O fetiță de 12 ani a trăit DOUĂ LUNI de COȘMAR

CUTREMURĂTOR! O fetiță de 12 ani a trăit DOUĂ LUNI de COȘMAR

Un copil a trăit un calvar în ultimele două luni, fetița fiind violată și obligată să se prostitueze de către șase tineri.

Fata de 12 ani din municipiul Bârlad a putut, după un calvar care a durat două luni, să povestească poliţiei cum a fost abuzată sexual de şase tineri, sechestrată într-un apartament şi obligată să se prostitueze.

"Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Bârlad au declinat cauza către Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Crimă Organizată şi Terorism, fiind posibile fapte de trafic de minori", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, Silvia Manta, pentru Agerpres.

Minora, care provine dintr-o familie dezorganizată şi a cărei dispariţie nu a fost anunţată, susţine că ar fost luată de la şcoală de nişte tineri, care au obligat-o să întreţină relaţii sexuale, după care au ţinut-o într-un apartament şi, timp de două luni, au forţat-o să se prostitueze.

Ea a fost observată pe data de 14 noiembrie de poliţişti în Grădina Publică din Bârlad, locul în care ar fi fost obligată să îşi racoleze clienţii.

Ne puteți urmări și pe Google News