Reacția lui Iohannis, după protestele din Piața Victoriei: „Romanii bine au facut că s-au răzvrătit”

Reacția lui Iohannis, după protestele din Piața Victoriei: „Romanii bine au facut că s-au răzvrătit”

Klaus Iohannis a declarat la o întâlnire cu primarii din România că modificările în ceea ce privește legislația fiscalăar trebui supuse unei analize a unor specialiști și că este total inoportun ca acestea să fie operate începând cu ianuarie 2018.

„Mi-am anuntat scepticismul in ceea ce priveste aceste modificari in materie de legislatie fiscala, iar ceea ce se intampla zilele acestea la televizor imi confirma acest sentiment”, a spus președintele Iohannis.

Președintele a declarat că în privința acestor modificări, ar trebui făcute simulari de către specialisti: „Nu am vazut asa ceva. Aceste modificari ar trebui sa dea de gandit oricui. Cred ca cel putin s-ar impune o amanare semnificativa  si un studiu efectuat!. Este total inoportun ca data de implementare să fie 1 ianuarie 2018”.

referitor la protestele care au avut loc duminică seară, pe fondul modificărilor legilor Justiției, Iohannis a declarat că este lesne de inteles de ce au ieșit oamenii în stradă, „pentru ca abordarea adoptata de Guvern este, în primul rând lipsită de transparență și sunt schimbări care se doresc a fi făcute, culmea impotriva Sistemului. Romanii bine au facut că s-au răzvrătit”.

Ne puteți urmări și pe Google News