Poliția din Florida a arestat 277 de persoane făcând parte dintr-o REŢEA de prostituţie care RACOLA clienţii ONLINE.

Poliția din Florida a arestat 277 de persoane făcând parte dintr-o REŢEA de prostituţie care RACOLA clienţii ONLINE.

Ofițeri din patru departamente diferite din Florida Centrală au fost implicați în această acţiune pe care ei au numit-o cu mândrie: Operația No Tricks No Treats.

Cincizeci și una de prostituate au fost, de asemenea, arestate în cadrul anchetei. Ca să rezolve cazul mai repede,  poliţiştii au răspuns la anunțurile lor online pentru a putea pătrunde în reţeaua de prostituţie dându-se amatori de astfel de aventuri.

Au fost chemaţi într-o locație secretă unde ofițerii, pretinzând că sunt clienți le-au căzut în capcană. Cel mai tânăr dintre cei arestați a fost de 16 ani, iar cel mai în vârstă a fost 74 de ani.

Majoritatea suspecților sunt rezidenți în Florida. Cele 277 de persoane reţinute cereau taxe care includ prostituția, adică: taxă pentru solicitarea unei prostituate, călătoria pentru a întâlni un minor, traficul de ființe umane și posesia de droguri cu intenția de a vinde.

Ne puteți urmări și pe Google News

Într-o declarație, șeful statului Polk, Grady Judd, a spus: "Ne-am angajat să luptăm împotriva traficului de ființe umane, prin arestarea acelora care se angajează în prostituție și încercăm să identificăm victimele traficului de ființe umane.

Șerif Judd este cunoscut pentru investigațiile pline de succes. La începutul acestei luni, el a făcut o conferință de presă în care a vorbit despre o "gască" de pedofili "mizerabili de duzina" care au fost arestați pentru infracțiuni legate pornografia infantilă.