EXPLOZIE LA MALL! Cel puțin trei persoane RĂNITE și alte câteva zeci, printre care și 15 copii, EVACUAȚI

EXPLOZIE LA MALL! Cel puțin trei persoane RĂNITE și alte câteva zeci, printre care și 15 copii, EVACUAȚI

O explozie care a avut loc într-un mall din Gheorgheni a determinat rănirea a cel puțin trei persoane, în timp ce alte 75 de persoane, printre care și 15 copii au fost evacuați, potrivit informațiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al ISU Harghita

Explozia a avut loc la sistemul de stingere a incendiilor din centrul comercial. Trei persoane care au inhalat fum au avut nevoie de îngrijiri medicale, însă au refuzat să fie transportate la spital.

„S-a produs o explozie la sistemul de stingere cu pulberi amplasat în tavanul mall-ului Slager din Gheorgheni, 75 de persoane s-au autoevacuat, dintre care 15 minori. La faţa locului au avut nevoie de îngrijiri medicale trei persoane care au inhalat praf de la sistemul de stingere, însă au refuzat transportul la spital. Mai mulţi părinţi şi-au adus copiii la spital să se asigure că nu au probleme, dar e posibil să mai meargă cu maşinile personale şi alte persoane care au fost în interior”, a spus Alina Ciobotariu, purtător de cuvânt al ISU Harghita.

Ne puteți urmări și pe Google News