ANUNȚUL care schimbă soarta PLANETEI. SUA lovite de „O ploaie de foc”

ANUNȚUL care schimbă soarta PLANETEI. SUA lovite de „O ploaie de foc”

Ministrul de externe nord-coreean Ri Yong-ho a avertizat că ţara sa „va face să plouă cu foc” asupra Statelor Unite ale Americii, în replică la declarațiile date de președintele american Donald Trump.

Şeful diplomaţiei nord-coreene a făcut aceste declaraţii cu prilejul primirii unei delegaţii a agenţiei de presă TASS, care a vizitat Phenianul, potrivit presei nord-coreene de stat.

„Este voinţa fermă a întregii armate şi a poporului Republicii Populare Democrate Coreea de a face să plouă cu foc peste SUA, care au ameninţat să distrugă total RPDC”, a spus Ri, conform AGERPRES. „Iubitul nostru comandant suprem Kim Jong-un a avertizat deja în mod ferm că SUA trebuie să acţioneze într-o manieră raţională şi să înceteze să ne mai atace, dacă nu vor să fie umilite în faţa lumii întregi, intrând în raza de acţiune a tirurilor noastre”, a adăugat acesta.

„Guvernul republicii noastre a declarat deja în mai multe rânduri că orice tentativă de a ne sufoca sub pretextul punerii în aplicare a unei rezoluţii care include sancţiuni echivalează cu un act de agresiune şi de război”, a amintit ministrul nord-coreean.

Ne puteți urmări și pe Google News