Iohannis, DECIZIE CU IMPACT major în JUSTIŢIE. Ce au păţit peste 40 de JUDECĂTORI şi PROCURORI

Iohannis, DECIZIE CU IMPACT major în JUSTIŢIE. Ce au păţit peste 40 de JUDECĂTORI şi PROCURORI

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, marţi, decretele de pensionare a peste 40 de procurori şi magistraţi de la tribunale şi curţi de apel din mai multe judeţe. Reamintim că, săptămâna trecută, un alt val de procurori şi judecători a fost pus pe liber prin decizia preşedintelui.

Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, şeful statului a semnat decretele de pensionare pentru 42 de judecători şi procurori, între care un procuror DNA, un procuror DIICOT şi un procuror militar de la Parchetul Militar al Curţii Militare de Apel Bucureşti, potrivitnews.ro.

DECIZIE DE ULTIMĂ ORĂ a Administrației Prezidențiale. Cine sunt cei doi judecători și patru procurori PUȘI PE LIBER

Reamintim că, săptămâna trecută, președintele Klaus Iohannis a semnat decretele privind eliberarea din funcție a doi judecători și patru procurori. Administrația Prezidențială a făcut anunțul. Reamintim că, în ultima perioadă, peisajul justiției din România este unul extrem de controversat, presărat cu dezvăluiri explozive. 

Ne puteți urmări și pe Google News

Redăm din comunicatul Administrației Prezidențiale:

Decret privind eliberarea din funcţia de judecător, președinte, cu delegație la Judecătoria Balș a domnului Nicolaie Rotea,– pensionare, la data de 1 octombrie 2017. Decret privind eliberarea din funcţia de judecător la Tribunalul Maramureș a doamnei Maria Codrea - pensionare, la data de 1 octombrie 2017.