DEZVĂLUIZIRI INCREDIBILE din interior! Judecătoare CSM RUPE TĂCEREA și povestește despre TEROAREA la care este supusă

DEZVĂLUIZIRI INCREDIBILE din interior! Judecătoare CSM RUPE TĂCEREA și povestește despre TEROAREA la care este supusă

Judecătoarea Gabriela Baltag, membră a CSM, a făcut dezvăluiri incendiare în legătură cu ceea ce se întâmplă în Consiliu, în spatele ușilor închise, mărturisind că a văzut-o pe șefa DNA, Laura Codruța Kovesi la CSM, în afara orelor de program.

Motivul pentru care șefa DNA se afla la CSM nu a fost aflat nici în ziua de azi.

În plus, Gabriela Baltag a mai dezvăluit că DNA trimite mailuri membrilor CSM în care li se spune că ar trebui luate măsuri împotriva unui coleg sau altul care nu ar merge într-o anumită direcție. după cum „așteaptă alții”, scrie Luju.ro.

Judecătoarea spune că ceea ce se întâmplă când ședințele nu sunt filmate este rușinos: unii membrii ai CSM îi jignesc pe cei care refuză să se supună sistemului, mai precizează sursa menționată.

„Am vazut-o pe Codruta Kovesi si i-am intrebat pe colegii mei, dar nu am reusit sa lamuresc acest lucru. Am vazut-o pe data de 18 ianuarie seara, la 7 fara ceva, intrand in CSM. Intamplarea a facut sa o vad chiar eu. I-am intrebat pe colegi a doua zi ce cauta la ora aceea. Era insotita de o alta persoana, eu plecam târziu. In ziua aceea a fost sfintit CSM. L-am sfintit crezand ca vom avea sansa unui alt inceput. I-am întrebat pe colegi ce cauta, pentru ca mi s-a parut nefiresc la ora sapte fara ceva, seara, sa vina in Consiliu. Nu am aflat nici in ziua de azi, pentru ca nimeni nu a vrut sa recunoasca ca a venit la cineva. Poate a venit la cineva din aparatul tehnic. Nu stiu, dar voi incerca sa aflu oficial. Am promis colegilor ca joi voi face o solicitare in acest sens. Poate chiar avea o treaba. Dar e important sa aflam”, a declarat Gabriela Baltag, potrivit Luju.ro.