Cosmina Păsărin și George Vintilă, o dragoste fără sfârșit?

Cosmina Păsărin și George Vintilă, o dragoste fără sfârșit?

Prin emisiunea Fort Boyard, ce va fi difuzată în această toamnă, cel mai apreciat cuplu al anilor 2000 este din nou împreună. George Vintilă și Cosmina Păsărin fac acum parte din aceeași echipă în emisiune, astfel că au trecut nu doar prin probele de foc ale competiției, ci și prin unele ale sentimentelor. Ca romantismul să atingă cote cu adevătat siropoase, cei doi și-au amintit că tot pe platourile de filmare ale Pro s-au cunoscut.

Cosmina a declarat de câteva ori, în cercuri restrânse, că George a reprezentat marea ei iubire, lucru de care s-a convins după ce a trecut prin alte relații nereușite. „Cea mai mişto vedetă masculină cu care am fost e George Vintilă. Am avut o relaţie foarte frumoasă de vreo 3 ani şi jumătate. Din păcate, toate relaţiile mele au fost complicate. Au început bine şi au devenit complicate pe parcurs. Mie îmi plac băieţii răi. (…) Mai puţin relaţia cu George. A fost altceva cu el. A fost o relaţie chiar liniştită. Relaţiile ulterioare au devenit mai agitate”, a spus Cosmina Păsărin, în trecut.

Nu au știut cine va participa la Fort Boyard

Când propunerea a venit din partea postului de televiziune, amândoi au întâmpinat-o cu mare entuziasm, însă nu au știut că vor fi amândoi în același format tv și nici că urmează să fie în aceeași echipă. Astfel că revederea a fost destul de emoționantă, pentru amândoi. George a reușit să mascheze sentimentele, făcând pe toată durata zborului către celebrul fort din Franța, glume la unison cu Bogdan Vlădău și luptătorul K1, Cristian Mitrea.

Ne puteți urmări și pe Google News

Sursele noastre spun că în emisiune, cei doi au fost foarte uniți și au demonstrat că iubirea nu dispare total niciodată. „Calitățile echipei noastre poartă numele celor trei curajoși pe care i-am avut în echipă: Cornel Ilie, George Vintilă și Andrei Stoica. Băieții s-au descurcat excelent și și-au dovedit curajul și forța în repetate rânduri. Noroc cu ei!”, ne-a declarat Cosmina. Filmările s-au încheiat, dar nu toate vedetele participante au fost anunțate. Postul TV dorește să țină încă puțin în suspans publicul, având noi surprize până la momentul difuzării.