Cât câştigă ANDREEA ESCA din AFACERILE pe care le conduce. SUME IMPRESIONANTE

Cât câştigă ANDREEA ESCA din AFACERILE pe care le conduce. SUME IMPRESIONANTE

Andreea Esca a reprezentat mereu o enigmă când a venit vorba de salariul pe care îl încasează sau de ce banii produc afacerile acesteia pe an.

Niciodată nu s-au aflat detalii exacte referitoare la salariul pe care Andreea Esca îl primeşte de la Pro TV, dar, recent, câteva cifre legate de afacerea acesteia au ieşit la lumină.

Bugetul.ro susţine că jurnaliştii de la Kanal D au reuşit să afle ciferele afacerii pe care o conduce vedeta. Mai exact, cifrele referitoare la câștigul realizat din afacerea sa, s-ar ridica la 300.000 de lei anual.

Firma vedetei de la Pro TV a fost înfiinţată în anul 1998 şi se ocupă cu activități de producție cinematografică, video și programe de televiziune.

Ne puteți urmări și pe Google News

Deși câștigurile companiei au fost modeste în primii ani de activitate, acestea au crescut substanțial, ajungând în 2016 la  334.105 lei, potrivit datelor de la Registrul Comerțului.

Andreea Esca a reușit să obțină în ultimii doi ani o sumă de 120.000 de euro doar din propria afacere.

Firma vedetei a obținut în anii anteriori, profituri mult mai mici. Astfel, în 2010 obținuse 5.367 de lei, în timp ce în 2014, doar 12.871 de lei.