A furat mireasa, dar avea permis doar de două luni. Tragedia s-a produc când drumul asfaltat s-a terminat

A furat mireasa, dar avea permis doar de două luni. Tragedia s-a produc când drumul asfaltat s-a terminat

O tânără de 18 ani a murit, iar o alta în vârstă de 19 ani a fost grav rănită, în urma unui grav accident rutier produs în noaptea de sâmbătă spre duminică pe un drum comunal din judeţul Buzău. Tinerele au furat mireasa, au dus-o la o discotecă, apoi, la întoarcere, s-a produs tragedia.

Tânăra de 18 ani, din comuna Glodeanu Siliştea, care avea permis de conducere de doar două luni, se afla la o  nuntă de unde furase mireasa împreună cu mai mulţi nuntaşi, mergând, pentru câteva zeci de minute, într-o discotecă din satul Smârdan. La plecare, tânăra a apăsat prea tare pedala de acceleraţie pentru a nu rămâne în urma celorlalţi nuntaşi, iar când drumul asfaltat s-a terminat, maşina a derapat, s-a izbit de un copac şi s-a răsturnat.

În urma accidentului, şoferiţa a murit pe loc, din cauza rănilor grave suferite. O altă tânără, în vârstă de 19 ani, care se afla alături de ea în autoturism, a suferit o fractură deschisă la picior şi a fost scoasă din maşină de un alt nuntaş ajuns la locul accidentului.

Autoritățile au deschis o anchetă pentru a stabili clar cum s-a produs tragedia.

Ne puteți urmări și pe Google News