Incident ARMAT în Malmo, soldat cu trei RĂNIȚI. Atacatorul este căutat de polițiști

Incident ARMAT în Malmo, soldat cu trei RĂNIȚI. Atacatorul este căutat de polițiști

Doi bărbați de circa 20 de ani au fost răniți grav, în urma unui incident armat care a avut loc la Centrul comunitar din Malmo, duminică dimineața.

Incidentul a avut loc în Föreningarnas, un Centru comunitar din cartierul Sofielund din Malmo, cu puțin înainte de ora 6.00, în această dimineață.

Doi tineri, cu vărste de 20, respectiv 25 de ani,au fost răniți grav, iar un adolescent a fost rănit ușor, scrie publicația The Local. 

O petrecere care se desfășura în locația respectivă, iar la un moment dat a început o bătaie în care au fost implicați cel puțin doi bărbați, spun polițiștii. După încăierare, un bărbat neinvitat la petrecere a pătruns în clădire, ținând o armă în aer.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Ținea arma în mână și striga: „Cine l-a lovit pe fratele meu?”, apoi a început să tragă la întâmplare în încăpere”, a povestit o femeie care era de față. Martorii au declarat pentru o publicație locală că oamenii care erau pe ringul de dans au fost loviți de gloanțe. O persoană a fost rănită în piept, conform unui alt martor, care a adăugat că atacatorul a tras cinci sau șase gloanțe. 

„Sunt îngrozit. Nu pot să-mi dau seama dacă am trăit un film sau toate astea chiar s-au întâmplat”, a spus el pentru publicația Sydsvenskan.   Polițiștii sunt acum în fața Spitalului Universitar A&E din Malmo, ca o măsură de precauție. Deocamdată nu a fost nimeni arestat.