Psiholog pervers, trimis în judecată pentru zeci de agresiuni sexuale

Psiholog pervers, trimis în judecată pentru zeci de agresiuni sexuale

Un medic psiholog din Capitală, Bogdan Giuseppe, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, fiind acuzat că a violat şi agresat sexual zeci de paciente.

Giuseppe este acuzat de 31 de infracţiuni de viol, 23 de infracţiuni de agresiune sexuală, 48 de infracţiuni de violare a vieţii private şi opt infracţiuni de fals material în înscrisuri oficiale. Anchetatorii au identificat 92 de persoane de sex feminin care au vizitat cabinetul lui Bogdan Giuseppe pentru susţinerea unui examen de medicina muncii, în vederea angajării pe nişte posturi care în realitate nu existau. El le convingea apoi pe femei să suporte un pretins control ginecologic, urmărind în fapt satisfacerea propriilor nevoi sexuale.

Pretinsele controale ginecologice se desfăşurau în faţa mai multor camere video disimulate în cabinet, cu care Bogdan Giuseppe înregistra activităţile respective, făcându-şi o veritabilă arhivă de materiale pornografice.

În cabinetul lui Bogdan Giuseppe au fost identificate mai multe înscrisuri oficiale falsificate, folosite pentru a susţine calităţile pe care pretindea că le deţine, dar şi instrumente pe care le deţinea în vederea falsificării de monedă, stabilindu-se că a falsificat 6.200 USD, în bancnote de 100 USD.