Gușă, despre jocurile lui Dragnea în PSD: ”Dragnea o folosește pe Firea ca să țină locul de prezidențiabil ocupat”

Gușă, despre jocurile lui Dragnea în PSD: ”Dragnea o folosește pe Firea ca să țină locul de prezidențiabil ocupat”

Consulatantul politic este de părere că PSD nu are încă un prezidențiabil pentru alegerile din 2019 iar Liviu Dragnea se folosește doar mediatic de Gabriela Firea întrucât nu este credibilă.

”PSD nu are prezidențiabil în momentul acesta. Are unul de paie - Gabriela Firea - care ocupă doar un loc necredibil pentru pesediști, ca să nu se așeze cineva pe acel loc. Liviu Dragnea o folosește pe Firea ca din punct de vedere public să țină ocupat locul de prezidențiabil la PSD. Pentru că altfel, Dragnea nu mai are nici autoritatea și nici importanța necesară în partid. Prima candidatură despre care se va vorbi va fi cea a lui Mihai Tudose, a doua va fi cea a lui Țuțuianu. Plus că vor mai ieși câțiva de la PSD care se vor considera îndreptățiți să-și aroge această candidatură. Jocul e sofisticat”, a declarat, Cozmin Gușă, la postul Realitatea tv.

Potrivit acestuia, Dragnea este timorat pentru că se teme de DNA iar partidele politice trebuie să se pregătească de normalitate în viitoarea campanie electorală.

”PSD va încerca să prezinte o majoritate anti-sistem, iar Iohannis va merge pe aceeași linia din 2014, legată de un reprezentant al cetățenilor împotriva exceselor oamenilor din stat”, a conchis consultantul politic.

Ne puteți urmări și pe Google News