Britanicii o acuză pe Halep că POLUEAZĂ FONIC mai mult ca Șarapova: „Nu ar mai câştiga niciun meci dacă s-ar respecta regulamentul!”

Britanicii o acuză pe Halep că POLUEAZĂ FONIC mai mult ca Șarapova: „Nu ar mai câştiga niciun meci dacă s-ar respecta regulamentul!”

Duelul din „sferturile” de la Wimbledon, dintre Simona Halep și britanica Johanna Konta (scor 7-6, 6-7, 4-6), pare că s-a prelungit. La finalul meciului, românca a acuzat-o pe favorita publicului, că a stat prea mult la vestiare în pauza dintre seturi, iar acum susținătorii Johannei au pus tunurile pe „tricoloră”.

Johannei Konta îi este permis, se pare, să încalce regulamentul în ceea ce privește timpul alocat servei, 27 de secunde, în loc de 20 de secunde (în mod normal). După înfrângerea din „sferturile” de la All England Club, Simona s-a arătat deranjată și de faptul că britanica și-a prelungit șederea la vestiare în pauza dintre seturi. Evident, britanicii au găsit, la rândul lor, „ilegalități” ale lui Halep.

Pe lângă fani, și jurnaliștii din Regatul Unit au spus despre „Simo” că încalcă regulamentul. Aceștia sunt de părere că sportiva noastră țipă mult mai tare decât rusoaica Maria Șarapova, iar zgomotele ating un nivel nepermis de mare de decibeli. „Strigătele Simonei o deranjează pe Johanna, pentru că se întind până când Konta loveşte mingea”, au considerat jurnaliștii de la BBC.

Reacțiile fanilor pe Twitter au fost următoarele:

Ne puteți urmări și pe Google News
  • „De ce nu este sancţionată Halep pentru obstrucţie? Asta prevedere regulamentul„.
  • „Ţipetele scoase de ea sunt ridicole, durează 3 secunde! De ce e nevoie de aşa ceva pe un teren de tenis?”
  • „De ce nu se plânge nicio adversară de ţipetele Simonei Halep?”
  • „Ţipetele Simonei devin tot mai enervante!”
  • „E clar că strigă mai tare decât o face Şarapova!”
  • „Halep ţipă aşa în mod normal sau arena are o acustică diferită din cauza acoperişului?”
  • „A trebuit să urmăresc meciul fără sonor din cauza ţipetelor ei!”
  • „Halep strigă aşa tot timpul dar nu se ia nicio măsură împotriva ei! Nu ar mai câştiga niciun meci dacă s-ar respecta regulamentul!”