Vine Maya în România? Antonia visează de patru ani la acest moment

Vine Maya în România? Antonia visează de patru ani la acest moment

La doar 28 de ani, Antonia se poate considera o mamică fericită. Cantăreaţa are trei copii superbi, Akim, Dominic și Maya, de care este mândră. Un mare regret însă nu-i dă pace.

Au trecut patru ani de când Maya, fiica sa din mariajul cu Vincenzo Castellano, nu a mai vizitat România. Mai mult, micuța, care peste două luni va împlini 7 ani, nu şi-a întâlnit niciodată fraţii vitregi. „Din păcate, Maya nu l-a cunoscut nici măcar pe Dominic personal. Ei s-au văzut doar pe Skype şi îi arăt poze când merg la ea. Îmi doresc foarte mult să se întâlnească toţi trei, să petreacă timp împreună, este unul dintre cele mai mari visuri ale mele. Sper să vină şi ea în vizită în vara aceasta la mine şi sper să vină cât mai des. Ea nu a mai venit în România de aproape 4 ani”, a povestit Antonia pentru EVZ.

Chiar dacă pentru artistă se anunţă o vară aglomerată, Antonia a găsit timp pentru o vizită în Italia, la fetiţa sa. „Am multe concerte, sunt într-o perioadă de promovare a celui mai recent single „Iubirea mea”, care merge foarte bine şi le mulţumesc fanilor pentru susţinere. Pregătesc şi alte piese şi am şi sesiuni în studio. Am fost de curând la Maya, fetiţa mea, în Italia. Nu am planificat încă o vacanţă, dar sper să nu treacă vara fară să mă bucur de nişte zile frumoase, în linişte”, a adăugat cântăreaţa.

Secretul Antoniei! Ce regim ţine ca să arate atât de bine

Ne puteți urmări și pe Google News

Sunt cel mai în vogă cuplu al momentului, iar când vine vorba de Antonia şi Alex Velea, fanii nu lipsesc şi fac milioane de accesări pe Youtube. În public, viaţa lor pare ruptă din filmele de la Hollywood şi cu greu îţi poţi închipui că dincolo de spectacole, înregistrări, autografe şi sesiuni foto, acasă, artiştii pun umărul în mod egal la treburile casnice. „Alexandru mă ajută foarte mult în tot ceea ce înseamnă creşterea copiilor şi nu numai. Este foarte drăguţ, atent cu mine şi extrem de grijuliu cu cei mici. M-a ajutat de la început şi cu schimbatul scutecelor, hrănit cu biberonul, se joacă mereu cu ei, dansează şi cântă cu Dominic. Este un tată minunat, mă ajută foarte mult şi sunt foarte fericită”, se destăinuie Antonia.

Când îi priveşti silueta perfectă, pare greu de crezut că în urmă cu doar câteva luni cântăreaţa a devenit mamă pentru a treia oară. Antonia este una dintre cele mai frumoase femei din România, iar secretul ei e simplu şi spune că nu face vreun efort. „Cred că sunt şi norocoasă, am un metabolism cu arderi rapide. Dar m-a ajutat şi faptul că am fost destul de activă şi cu Dominic, apoi am început repetiţiile pentru show-ul „Uite cine dansează”, concerte, studio. Şi am şi grijă cu ceea ce mănânc, mănânc corect şi sănătos, nu prea am cum să trişez. De asemenea, merg şi la sală cu Alexandru şi ne antrenăm împreună. Uneori, mai fac exerciţii şi acasă. Ci când timpul îmi permite, merg şi la sala de dans cu coregraful meu Adrian Baranga (Freek)”, a adăugat ea.