Grindeanu, REACȚIE la CRITICILE din PSD: „Nu e rolul meu să dau replici”

Grindeanu, REACȚIE la CRITICILE din PSD: „Nu e rolul meu să dau replici”

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, astăzi, că adversarii politici ai PSD nu sunt în interiorul partidului, ci în afara lui. De asemenea, el a precizat că rolul său nu este să dea replici și că nu mai înțelege tensiunile din formațiune.

Întrebat cum comentează criticile unor lideri PSD la adresa Guvernului, dar și afirmația senatorului social-democrat Niculae Bădălău, potrivit căreia ar fi nevoie de un alt premier, Grindeanu a răspuns că „daţi-mi voie să nu spun mai multe, decât ce am spus în urmă cu câteva zile, iar eu chiar discut foarte mult cu domnul preşedinte Dragnea. Cred că dânsul a clarificat toate aceste aspecte aseară (marţi seară - n.r.). Eu nu vreau altceva decât să vă spun ceea ce am mai spus de fapt că adversarii politici ai PSD sunt în afara partidului, nu în interior”.

„Sunt un membru de partid de 21 de ani, nu sunt venit de ieri - de azi în PSD. Şi chiar subliniez faptul că toate aceste tensiuni, care par a fi tensiuni, încep să nu le mai înţeleg, dar au fost spulberate, din punctul meu de vedere, şi întăresc ce spunea domnul preşedinte aseară prin declaraţiile pe care le-a dat. Restul, daţi-mi voie să nu răspund şi nu e rolul meu să dau replici”, a adăugat Grindeanu, citat de Agerpres.

Marţi seara, preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat că nu a avut şi nu are de gând să îl schimbe din funcţie pe premierul Sorin Grindeanu. El a mai precizat că programul de guvernare asumat de PSD nu este unul uşor şi, ca atare, în această perioadă are loc o evaluare a activităţii miniştrilor, care va fi urmată, la final, de o serie de propuneri ce vor fi înaintate spre avizare în Comitetul Executiv Naţional al PSD. De asemenea, el a subliniat că discuţia despre remaniere nu face bine coaliţiei de guvernare.

Ne puteți urmări și pe Google News