Smiley a primit cel mai frumos cadou din viaţa lui. Imaginile spun totul - Foto galerie

Smiley a primit cel mai frumos cadou din viaţa lui. Imaginile spun totul - Foto galerie

Smiley a sărbătorit 10 ani de carieră solo printr-un concert-eveniment, care a avut loc pe 1 iunie, la Arenele Romane, și a fost organizat de HaHaHa Production și BestMusic Live Concerts.

Smiley, care este deja la al treilea concert consecutiv de 1 iunie, la Arenele Romane, s-a ținut de cuvânt și a livrat în spectacolul din acest an emoție, întoarceri în istoria sa artistică pe note din prezent, confesiuni muzicale, invitați speciali și multe alte surprize pentru public.

“Nimic nu se compară cu felul în care mă simt în timpul concertului de 1 iunie. Și acum dacă închid ochii, mă simt acolo, pe scena aia, fericit, după fiecare piesă cântată. Privesc spre public, îl aud, îl simt, îmi bate inima și e totul ca un vis. Mulțumesc pentru 10 ani în care trăiesc în acest vis frumos alături de voi”, a declarat Smiley.

Acum puțin timp, Smiley a postat, pe pagina sa de Facebook,  un mesaj extrem de emoționant, însoțit de mai multe poze care vorbesc despre cadoul minunat pe care l-a primit artistul de 1 iunie și pe care le puteți vedea în galeria atașată acestui text.

Ne puteți urmări și pe Google News

“Vă mulțumesc. Mi-ați făcut cel mai frumos cadou. Sunt fericit!”.