Secretele BINE ASCUNSE ale SIPA! Cum a fost „EXECUTAT” un agent special? Mărturii CUTREMURĂTOARE

Secretele BINE ASCUNSE ale SIPA! Cum a fost „EXECUTAT” un agent special? Mărturii CUTREMURĂTOARE

Avocata Maria Vasii a făcut o serie de declarații șocante legate despre angajații SIPA și modul de operare barbar în care operau.

Vasii susține că în trecut ar fi cunoscut un agent superior SIPA care ar fi decedat în condiții suspecte din cauza faptului că știa prea multe.  „Am avut onoarea să cunosc un agent superior SIPA, un general, care a murit în condiții suspecte.

Este corect ca în momentul în care se discută despre importanța arhivei SIPA să amintesc ce i s-a întâmplat. I s-a revocat misiunea și în aceeași perioadă de timp dânsul a avut un accident și a murit în condiții suspecte”, a spus Maria Vasii la Antena 3. Conform spuselor Mariei Vasii agentul SIPA avea misiunea de a însoți președinții curților de apel la o dezbatare profesională în SUA.

SIPA a fost înfiinţat în anul 1991, în mandatul lui Quintus – în Guvernul Stolojan -, prin transformarea în unitate de sine stătătoare a Serviciului Independent Operativ (SIO) aflat, anterior, în subordinea Direcţiei Generale a Penitenciarelor, cu scopul de a urmări şi controla infracţiunile cu implicaţii majore din penitenciare.