CUTREMURĂTOR. Nicky Hayden, campionul mondial din MotoGP, a murit!

CUTREMURĂTOR. Nicky Hayden, campionul mondial din MotoGP, a murit!

Lumea motocilismului este în doiliu. Astăzi, Nicky Hayden, campionul mondial din 2006 la MotoGP, a încetat din viață la vârsta de 35 de ani, la spitalul „Maurizio Bufalini” din Cesena (Italia).

Pilotul american a trecut în neființă la spitalul din Cesena, acolo unde era internat în stare foarte gravă în urma unui accident de circulaţie petrecut în urmă cu o săptămână. Hayden a fost lovit de o mașină în timp ce se pregătea pe o bicicletă. Din cauza rănilor sale, medicii italieni nu l-au mai putut salva.

Presa din Italia a anunța că pilotul american nu a dat importanță unui semn care îl obliga să oprească la intersecţia dintre două drumuri, și din această cauză a fost lovit violent de o maşină.

Astfel, lumea motociclismului a pierdut astăzi un mare campion. Nicky Hayden trecuse recent de la MotoGP la Superbike. A cucerit tilul mondial MotoGP în 2006, concurând pentru Repsol Honda. Acesta a fost vârful carierei pentru regretatul pilot. Din 2009 „a alergat” pentru Ducati. Din acest an începuse să concureze în Campionatul Mondial de Superbike.

Ne puteți urmări și pe Google News