Avertisment pentru șoferi! Trafic îngreunat pe A1, A2 și A3, din cauza condițiilor meteo

Avertisment pentru șoferi! Trafic îngreunat pe A1, A2 și A3, din cauza condițiilor meteo

Poliția Română anunță că traficul rutier se se desfăşoară îngreunat, sâmbătă dimineaţă, din cauza ploilor torenţialen și a ceții dense pe A1, A2 şi A3.

Infotrafic atenționează că traficul se desfăşoară cu dificultate, din cauza ploilor abundente, pe mai multe drumuri naţionale. ANM a emis, sâmbătă dimineața, atenționări nowcasting Cod galben de ceață pentru șase județe din Transilvania și Dobrogea, în timp ce în două județe din Muntenia este în vigoare o avertizare de averse.

Zonele vizate

Potrivit meteorologilor, până la ora 11:00, în mai multe localități din județele Maramureș, Cluj, Sălaj, Bistrița-Năsăud și Satu Mare (zona joasă) se va semnala ceață, fenomen care determină scăderea vizibilității, local, sub 200 metri și izolat sub 50 de metri. Până la ora 10:00, ceața și vizibilitatea redusă va persista și în județul Constanța.

Mai multe localități din județele Ilfov și Giurgiu se află sub atenționare Cod galben de averse ce vor depăși 20 — 25 l/mp. Avertizările de fenomene periculoase imediate se emit pentru o perioadă de maxim șase ore, menționează ANM, conform Agerpres.