Cu ce se mai ocupă aleșii poporului la serviciu

Cu ce se mai ocupă aleșii poporului la serviciu

De la începerea mandatului în Parlament, deputaţii au avut diverse curiozităţi pe care au vrut să le afle de la Guvern. Printre ele se numără „plăcile de aur”, poluarea olfactivă sau toxicitatea ambalajelor fast-food.

Deputatul PMP, Corneliu Bichineţ, l-a întrebat pe, într- o interpelare pe premierul Sorin Grindeanu despre „Plăcile de aur ale României”. „Când intenţionaţi să fotografiaţi şi filmaţi PLĂCILE DE AUR, descoperite la Sinaia, aflate de prea multă vreme la Moscova şi Vatican?”, întreabă Bichineț. Culmea este că tot el se oferă să lămurească situația. „Dacă nu sunteţi în temă, mă puteţi întreba pe mine ce sunt aceste PLĂCI DE AUR şi vă lămuresc”.

„Miros îngrozitor, mai ales noaptea”

Deputatul USR, Cornel Zainea, vrea să afle de la comisarul șef de la Garda de Mediu, Bogdan Trif, ce măsuri va lua în legătură cu mirosul pestilențial din Ilfov și București. „Când temperaturile vor crește, cele 4 milioane de tone de gunoi vor intra întrun proces de fermentare accelerat, iar norul de hidrogen sulfurat va începe iar să ne transforme nopțile într- un coșmar”, avertizează Cornel Zainea în interpelarea transmisă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Toxicitatea ambalajelor fast-food

Deputatul PNL, Florin Stamatian, vrea să afle de la ministrul Sănătăţii, Florin Bodog, care este riscul de toxicitate al ambalajelor fast-food. „Ministerul pe care îl coordonaţi are în vedere analiza ambalajelor de tip fast-food regăsite pe piaţă în România?”, întreabă Stamatian.

Un alt parlamentar liberal, Aurel Varga, vrea să știe de la ministerul Apelor și Pădurilor „ce fundamente există pentru a justifica alegerea unor măsuri structurale, în zone în care nu s-au mai înregistrat inundaţii pe zeci de ani?”, întreabă Varga.