Dosar PENAL pentru cinci TINERI! Gluma nevinovată care i-a băgat in belele!

Dosar PENAL pentru cinci TINERI! Gluma nevinovată care i-a băgat in belele!

Cinci tineri au acum dosar penal după ce unul dintre ei şi-a pus un turban pe cap şi a ameninţat un cetăţean cu un pistol de jucărie.

Scena s-a desfăşurat la Ploieşti. Tinerii au cerut indicaţii unui trecător despre cum să ajungă în Bacău, dar acesta nu a ştiut. Indignat, unul dintre cei cinci, a început să tragă înspre cetăţeanul nedumerit de ceea ce se întâmplă.

Cei cinci teribilişti au fost opriţi de poliţişti, care, în urma verificărilor au constatat că era vorba de un pistol cu capse. Poliţia a fost sesizată printr-un apel la 112, în care au fost informaţi că o persoană dintr-un BMW negru este înarmată si trage către trecători.

Autorul apelului telefonic a povestit că el se plimba pe bulevard când lângă el a ajuns un autoturism marca BMW. Unul dintre tinerii din BMW a întrebat în limba engleză care este drumul spre Bacău. Pietonul nu era din acel oraş, aşa că nu a ştiut să răspundă, moment în care un alt ocupant al maşinii a deschis geamul şi a început să înjure în limba engleză şi să tragă spre pietoni, acesta purtând pe cap un turban.

Ne puteți urmări și pe Google News

Poliţia s-a folosit de 7 echipaje pentru a-i putea opri pe tineri. Şoferul maşinii a fost amendat cu 580 de lei pentru că nu a oprit la semnalele poliţiştilor şi i-a fost suspendat permisul pentru o perioada de 30 de zile.

Toţi tinerii s-au ales cu dosar penal.