RADU BANCIU, emisiune și declrații explozive. ”Praful s-a ales de Ponta. A ajuns mustață ăsta să-i dea peste gioale în ultimul hal”

RADU BANCIU, emisiune și declrații explozive. ”Praful s-a ales de Ponta. A ajuns mustață ăsta să-i dea peste gioale în ultimul hal”

Radu Banciu a vorbit în ediția de miercuri a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre situația lui Victor Ponta în PSD și despre gestul acestuia de a-și depune demisia în alb. ”Avea dreptate Cristoiu. El a fost primul care a scris: cel mai mare dușman al lui Liviu Dragnea este Victor Ponta. Astăzi, într-adevăr, între ei numai cuțitele mai strălucesc. ”, a precizat Banciu.

”Uite-l și pe prietenul nostru, Victor Ponta! Vedeți cum e viața? Omul ăsta atât de temut, atât de reprezentativ pentru istoria PSD, acest mic Titulescu al neamului românesc era enorm, chiar și adversarii politici se uitau la el ca la un bărbat de 40 de ani - pentru femeile chioare chiar un bărbat bine - temut în PSD. Nu mai dă astăzi nimeni doi bani pe el. E un simplu membru de partid.

Marian Vanghelie, care n-ar fi trebuit să deschidă gura în politica niciunei țări, doar să dea cu mopul în universul ăsta pe undeva, el spune ”du-te, bă! Ia-ți valiza și te du!”

Praful s-a ales de el și într-un timp relativ scurt. A ajuns mustață ăsta de i-a dat peste gioale în ultimul hal”, a afirmat Radu Banciu, citat de b1.ro

Ne puteți urmări și pe Google News