Caz ȘOCANT: Un șofer constănțean a lovit cu mașina un om al legii! Agresorul este în libertate și îl dă în judecată pe polițist

Caz ȘOCANT: Un șofer constănțean a lovit cu mașina un om al legii! Agresorul este în libertate și îl dă în judecată pe polițist

Un şofer constănţean a lovit şi călcat un poliţist, în timp ce încerca să fugă de oamenii legii care vroiau să-l ducă la spital pentru recoltarea de probe biologice. Deşi poliţiştii au tras câteva focuri de armă, şoferul a reuşit să se facă nevăzut, dar a fost prins în următoare dimineaţă.

Totul s-a întâmplat în noaptea de sâmbătă spre duminică, în localitatea Ostrov, atunci când Marian Cruceru, aflat la volanul unui Audi A6, a fost oprit de poliţişti, la un control de rutină. În loc să încetinească, bărbatul a călcat acceleraţia, iar oamenii legii au pornit în urmărirea acestuia. În scurt timp, el a fost tras pe dreapta. 

Observând că miroase a alcool, unul dintre agenţi a cerut verificarea şoferului cu aparatul alcooltest. Întrucât conducătorul auto a refuzat, oamenii legii au încercat să-l conducă la spital, pentru prelevarea de probe biologice. În acel moment, Marian Cruceru a intrat în maşină sub pretextul că îşi caută documentele şi a apăsat pedala de acceleraţie, călcând un poliţist peste picior. 

Oamenii legii au încercat să-l oprească şi şi-au folosit inclusiv armamentul din dotare. Agentul călcat a necesitat 3 zile de îngrijiri medicale. Marian Cruceru a fost depistat a doua zi şi dus la sediul Poliţiei pentru audieri. 

Ne puteți urmări și pe Google News

După ce procurorul de caz din cadrul parchetului Medgidia a fost informat, bărbatul a putut pleca liber, pentru că deocamdată nu s-a luat nicio măsură. Mai mult decât atât, aceleaşi surse din cadrul Poliţiei precizează că există date şi indicii că bărbatul îşi construieşte apărarea şi că ar vrea să-l acuze pe poliţistul pe care l-a călcat de tentativă de omor, pentru că a folosit armamentul din dotare.