Madonna a deveni mamă oficial pentru gemenii din Malawi-Africa

Madonna a deveni mamă oficial pentru gemenii din Malawi-Africa

După un delung proces cu multe piedici Înalta Curte din Malawi a acordat astăzi, Madonnei, permisiunea de a adopta copiii gemeni din sudul Africii.

Conform AFP Madonna s-a aflat în sala de judecată când s-a pronunţat hotărârea. Ea a sosit la tribunal însoţită de o escortă  pentru a asculta decizia judecătoarei Fiona Mwale. Vedeta nu a făcut niciun comentariu şi nici reprezentanţii săi nu au putut fi contactaţi.

"Purtătorul de cuvânt Mlenga Mvula a indicat că una din condiţiile adopţiei a fost ca artista americană să prezinte dovezi că locuinţa în care vor trăi copiii este corespunzătoare. Potrivit AFP, este vorba de doi gemeni de patru ani, pe nume Esther şi Stella". titrează jurnal.md.

Vă mai aducem aminte că Madonna a mai adoptat doi copii din Malawi, pe David Banda şi Mercy James, în 2006 respectiv în 2009, atrăgând furia opinia opiniei publice care a criticat autorităţile că permit ocolirea legilor care interzic adopţiile de către cetăţeni străini. De asemenea, ea mai are doi copii, Lourdes şi Rocco, din relaţiile pe care le-a avut.

Ne puteți urmări și pe Google News