Superba asistentă a Monicăi Macovei de la Bruxelles cheamă la pichetarea sediilor CCR și Avocatului Poporului

Superba asistentă a Monicăi Macovei de la Bruxelles cheamă la pichetarea sediilor CCR și Avocatului Poporului

Ramona Strugariu, despre care siteul independentajustitiei.wordpress.com spune că ar fi asistenta de la Bruxelles a Monicai Macovei cheama oamenii deja sa desconsidere viitoarea decizie a CCR, deoarece aceasta nu ar fi “o solutie”.

Ramona Strugariu a facut un apel pe Facebook, pe data de 3 feb. 2017, ca cei care protesteaza in acest moment sa “inghete tot”, sa “picheteze sedii”, deoarece “Ciorbea si CCR nu sunt o solutie“. Practic aceasta cheama la razvratire.

Eu vad acolo un plan si nu-mi arata a bine“, a mai scris Ramona Strugariu.

Ne puteți urmări și pe Google News

”Next steps: va sugerez de maine, fiindca trece timpul cumplit de repede: GREVA. Greva generala, daca se poate. Inghetati tot. Pichetati sedii. Nu-i lasati. Ar fi extraordinar daca oamenii cu care lucreaza direct i-ar privi drept in ochi si apoi le-ar intoarce spatele. Hai sa nu mai platim taxe, ca nu-si merita salariile. Nu suntem o turma de oi. Noi va platim iar voi faceti nenorocirea asta fix pe banii nostri. Trebuie sa inteleaga ca au ajuns acolo ca sa guverneze, nu pentru altceva. Nu cred ca in momentul asta le trece prin cap sa renunte. Si trebuie convinsi, pentru ca Ciorbea si CCR nu sunt o solutie, eu vad acolo un plan si nu-mi arata a bine”, a mai scris Strugariu pe Facebook.