TERORISTUL român a fost PRINS ÎN GERMANIA cu ajutorul SRI

TERORISTUL român a fost PRINS ÎN GERMANIA cu ajutorul SRI

Serviciul Român de Informaţii a transmis că a contribuit cu informaţii importante, transmise autorităţilor germane, care au condus la prinderea şi arestarea românului acuzat de terrorism, la Frankfurt.

SRI transmite că, “încă dintr-o faza incipientă a investigaţiilor informative desfăşurate de partenerul nostru german, SRI a contribuit cu informaţii relevante care au condus la măsură arestării cetăţeanului roman”.

În legătură cu cetăţeanul român reţinut pe aeroportul internaţional din Frankfurt, suspectat că pregătea un atac terorist, Serviciul Român de Informaţii face următoarele precizări:

“Încă din faza incipientă a investigaţiilor informative desfăşurate de partenerul nostru german, SRI a contribuit cu informaţii relevante care au condus la măsură arestării cetăţeanului român.

Ne puteți urmări și pe Google News

SRI, în calitate de autoritate naţională în domeniul prevenirii şi combaterii terorismului, are că prioritate prevenirea oricăror riscuri şi ameninţări de natură teroristă, cooperând în acest sens cu celelalte instituţii din cadrul SNPCT, precum şi cu partenerii externi.”.