Liviu Dragnea „cumpără” parlamentari

Liviu Dragnea „cumpără” parlamentari

Liderul PSD Liviu Dragnea vrea să aibă majoritatea absolută în Parlament,adică un număr suficient de mare de senatori și deputați, cu care să poată vota orice lege ar ajunge la vot, în Cameră sau Senat.

 Social-democraților le mai lipsesc doar câțiva parlamentari, puțin peste 20, pentru a avea majoritatea absolută. Surse din PSD au dezvăluit pentru EVZ că mai mulți lideri locali ai partidului, dar și senatori și deputați mai influenți au primit ordin să racoleze aleși din alte partide, care să se înscrie în PSD.

„Negociatorii” nu au nici o restricție, așa că aceștia au început deja discuțiile cu unii aleși ai PMP, USR, PNL sau chiar ALDE.

Prin Ministerul Dezvoltării, condus de Sevil Shaideh, în județele de unde provin parlamentarii trădători se vor aloca bani mai mulți pentru tot felul de lucrări, care vor fi efectuate de firme apropiate de noii veniți, în așa fel încât aceștia să poată primi un comision frumos. „Mie mi-a propus cineva un post de subprefect, patru deconcentrate și bani de la Dezvoltare pentru lucrări în județ. Am refuzat oferta, dar am auzit de la alți colegi că sunt tentați să facă pasul, dar așteaptă să vadă Bugetul pe 2017 adoptat și apoi se vor decide”, a declarat un deputat pentru EVZ.

Ne puteți urmări și pe Google News

Sursele citate mai sus spun că PSD pregătește o ordonanță, cum a fost celebra OUG 55, prin care s-ar da liber la migrația de la un partid la altul a aleșilor locali,fără ca aceștia să își piardă mandatul.