Lumința Anghel, șocată de ce a putut să vadă. Ce făcea fiul ei, Davin, SINGUR ÎN CAMERA. ”Îmi era frică să rămân cu el...”

Lumința Anghel, șocată de ce a putut să vadă. Ce făcea fiul ei, Davin, SINGUR ÎN CAMERA. ”Îmi era frică să rămân cu el...”

Luminița Anghel este profund afectată de comportamentul fiului ei adoptiv, David Pușcaș. Ea spune că minte constant și că nu mai rezistă tensiunilor create de el. Vedeta a mai mărutrisit și câteva detalii intinme din viața fiului ei, de când aceștia locuiau împreună.

Potrivit ro.blastingnews.com, Luminița Anghel a povestit David are un comportament foarte agresiv și se automutilează.

“Desena o piatră funerară pe care scria numele lui pe ea. Îmi era teamă să rămân singură cu el. Ca să mă impresioneze, făcea zilnic în camera lui tot felul de lucruri. David nu o să recunoască niciodată că a creat probleme. După ce el a plecat de acasă camera lui am făcut-o birou. Oamenii zic că am dat afară un diavol, dar eu îl iubesc și-i voi fi părinte mereu”, a mărturisit Luminița Anghel.

După declarațiile făcute de Luminița Anghel, tânărul David a avut o reacție halucinantă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Nu mi se pare corect să dea detalii din viața mea privată. Nu înțeleg la ce s-a referit, este posibil să fi fost vorba de fantomele din dulap”, a spus David Pușcaș.