Francezul Vincent Vignaud, înnebunit şi după şuncă palincă. Secretele magicianului care face fetele să dispară

Francezul Vincent Vignaud, înnebunit şi după şuncă palincă. Secretele magicianului care face fetele să dispară

Iluzionismul a devenit din ce în ce mai surprinzător, iar creativitatea și ingeniozitatea acestor „vrăjitori“ depășesc cu mult imaginația oamenilor de rând. Magicieni sunt mulți, dar numai câțiva au ingredientele necesare pentru a duce această meserie la rangul de artă

Totul este calculat la secundă, sincronizarea este perfectă, iar suspansul numerelor de magie care se derulează cu repeziciune ne ţin cu sufletul la gură. Dexteritatea lui Vincent Vignaud atinge într- un ritm alert cote maxime. Știe precis fiecare mișcare, fiecare poziție a întregii echipe, mânuiește recuzita cu o rapiditate de invidiat. Nici nu e de mirare că este maestrul mondial al magiei. De câteva luni a poposit sub cupola Circului Globus, iar show-urile pe care francezul le ţine sunt incendiare.

FOTO: De câte ori execută acest număr, oamenii suspină. Un burghiu îi străpunge trupul. Totul este doar o iluzie, magicianul nu pățește nimic

Ne puteți urmări și pe Google News

Este omul în locul căruia orice bărbat ar dori să fie. Apare pe scenă înconjurat de şapte superbe domnişoare, o englezoaică şi şase românce, şi are puterea să facă orice doamnă sau domnişoară să dispară. Sau să apară, după cum chiar el a ţinut să menţioneze. „Asta depinde ce vrea fiecare. Fetele pot să dispară sau să apară“, ne-a spus, râzând, magicianul.

A strâns bani în șase ani pentru trei trucuri

Vincent Vignaud este magicianul francez cunoscut atât în Europa, cât şi în Asia. A devenit atras de magie atunci când avea doar câţiva ani. De câte ori mergea la spectacole de Circ simţea o bucurie de nedescris, mai ales atunci când îi vedea pe magicieni cum îşi executau trucurile. Era fericit şi îşi dorea să fie ca ei. Voia să devină magician.

La vârsta de şapte ani a început cu jonglerii în orăşelul francez Mulhouse, iar la 14 ani un magician bătrân l-a observat cât de fascinat este de această lume a iluzionismului și l-a luat lângă el. L-a învățat tot ce știe. Puțini sunt aceia care își dezvăluie trucurile, dar el a făcut-o atunci când i-a privit copilului ochii umezi de fericire.

„Iubesc foarte mult ceea ce fac. Nu m-aş fi văzut făcând altceva. Magiile sunt foarte scumpe. Timp de şase ani am muncit ca să îmi cumpăr trei trucuri. Nu dau bani pe ele decât dacă îmi plac“, ne-a spus magicianul, care a impresionat publicul cu numerele sale de iluzionism, în peste 20 de ţări. De mai bine de cinci luni, Vincent îi încântă cu numerele sale magice pe spectatorii care trec pragul Circului Globus. Reprezentaţiile sale fac mereu deliciul publicului. Luminile strălucesc pe asistenta magicianului. Femeia îmbrăcată sexy este introdusă într-o cutie nu foarte încăpătoare, peste care se trage o perdea. Cu numai câteva mişcări ale mânilor, iluzionistul o face să dispară.

Regele Magiei, la Globus

Culmea, în locul ei apare alta. Este unul din numerele la care oamenii se scarpină în creştetul capului şi se întreabă cum se poate aşa ceva? Ei bine, se poate! Iar cei care vor să-i vadă numerele de magie trebuie să ajungă la Circul Globus, începând din acest week-end. Spectacolele vor avea loc în fiecare sâmbătă de la ora 15.00, și duminică de la ora 11.00 și ora 15.00, iar prețul biletelor este cuprins între 25 și 60 de lei.

„Promovați-vă vinul!“

În prima săptămână când a venit în România, mai exact în primul week-end, Vincent Vignaud a plecat direct la Castelul Bran. A fost fascinat de frumusețile României și de „casa“ Contelui Dracula. „Aveți o țară superbă. Mâncărurile sunt demențiale. Am mâncat de toate: sarmale, șuncă, șorici și am băut și pălincă. Iar vinul roșu românesc te unge la suflet. Ar trebui să promovați mai mult vinul vostru. Noi, străinii, nu cumpărăm vin românesc pentru că nu știm de el“, ne-a spus magicianul care va participa la Festivalul Internațional de Circ de la Globus, în calitate de concurent, în perioada 16-19 februarie.