Să fie asta DOVADA VIEȚII după MOARTE? Ce spun EXPERȚII despre ultimele CLIPE ale oamenilor

Să fie asta DOVADA VIEȚII după MOARTE? Ce spun EXPERȚII despre ultimele CLIPE ale oamenilor

Studiile sugerează o continuare a funcționării conștiinței chiar și după moarte, ceea ce înseamnă că vom putea auzi când este pronunțat momentul decesului.

Experții medicali au dezbătut mult ce se întâmplă atunci când o persoană moare, cu dovezi anecdotice despre lumini strălucitore sau senzații ciudate. 

Dar un studiu sugerează continuarea funcționării conștiinței unei persoane după ce inima persoanei nu mai bate iar corpul nu se mai mișcă. 

Asta înseamnă că ei sunt în esență „prinși” în interiorul corpului lor mort, creierul încă funcționând doar pentru o scurtă perioadă de timp.

Ne puteți urmări și pe Google News

Supraviețuitorii infarctului au fost conștienți de ceea ce se întâmpla în jurul lor în timp ce erau „morți” înainte de a fi „readuși la viață”, arată un studiu.

Chiar mai șocant, există unele dovezi care sugerează că cei decedați ar putea chiar să audă că sunt declarați morți de către medici.

Dr. Sam Parnia studiază conșiința după moarte și examinează infarcturile din Europa și SUA.

Expertul a declarat că persoanele care au supraviețuit unui infarct au deschis ulterior cu exactitate ceea ce se întâmpla în jurul lor după ce inima lor a încetat să bată.

„Descriu cum îi privesc pe doctori și pe asistentele medicale, descriu că sunt conștienți de conversații complete, de lucruri vizualizate care se întâmplă, de care nu ar trebui să fie conștienție”, a declarat expertul, conform Mirror.