Din nou, VEȘTI PROASTE pentru români! Ce se întâmplă cu SALARIILE. Anunțul făcut acum de la Guvern

Din nou, VEȘTI PROASTE pentru români! Ce se întâmplă cu SALARIILE. Anunțul făcut acum de la Guvern

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a declarat vineri, la Guvern că majorarea salarială anunțată la 1 decembrie 2018 nu va mai avea loc, o majorare urmând să se producă, cel mai probabil, de la 1 ianuarie 2019.

Ministrul de Finanțe a răspuns la una dintre întrebările jurnaliștilor care privind majorarea salariului minim din 2019:

„Sigur va fi prinsă în ceea ce facem anul viitor ca și buget, în schimb nu o să pot să vă spun eu astăzi, trebuie să fie o decizie a Guvernului vizavi de data la care salariul minim se va aplica în România”.

Teodorovici a răspuns indirect jurnaliștilor, care l-au întrebat dacă majorarea salarială preconizată la 1 decembrie 2018 nu va mai avea loc: „Vedeți cum de multe ori aveți și răspunsul la întrebări?”.

Ne puteți urmări și pe Google News

„E o discuție cu sindicatele, cu mediul de afaceri. Ca și principiu și corect e corect ca în timpul jocului regulile să fie schimbate cât mai puțin și invocând mereu acea predictibilitate pe care trebuie să o respectăm, trebuie să arătăm mediului de afaceri că suntem un partener serios și care sprijină această zonă a economiei, înțelegând cu toții, mai ales cei de stânga, că un mediu economic puternic este cel care îți asigură și redistribuirea unei părți a veniturilor către partea mai puțin fericită a populației. Este o logică, zic eu, de bază”, a mai spus ministrul Finanțelor.