Istoria adevărată a unei femei de caracter. Zodiacul cu o sută patruzeci și patru de zodii (9). Horoscop

Istoria adevărată a unei femei de caracter. Zodiacul cu o sută patruzeci și patru de zodii (9). Horoscop

Horoscop În anii care au urmat patruzeci şi şase de persoane, unele foarte importante, alţii doar nişte asasini plătiţi, de peste tot din lume, nu doar din America, au încetat din viaţă în cele mai diverse moduri posibile şi fără publicitate.

22 noiembrie

 

Horoscop   Pe 22 noiembrie s-au născut Charles de Gaulle, George Eliot, Billie Jean King, Andre Gide, Jamie Lee Curtis, Robert Vaughan, Matteo Bartoli, Benjamin Britten, Ion Marinescu, Mişu Iancu.

Ne puteți urmări și pe Google News

Horoscop În calendarul creștin-ortodox sunt Sfinții Filimon, Arhip, Onisim, Apfia și Cecilia. Ce frumos este numele de Cecilia, parcă e un clopoțel de argint! Un nume vechi, roman, dar, vai, însemna ”cel orb!”  A treia zi a vechii celebrări dacice, nu se mai știe cum se numea, un reper înaintea Anului Nou dacic care, iată, este aproape.

Dragi mei dragi, continui cu a noua zodie europeană (caldeeană), Săgetătorul, care face combinații cu cei 12 ani-zodii chinezești.

Repet, pentru că nu este nimeni obligat să-mi citească articolele în fiecare zi, fiecare ”horoscop” trebuie să se țină bine pe picioarele lui, să fie de înțeles ca o unitate de sine stătătoare. Astfel, o americancă, Suzanne White, acum vreo cincizeci de ani, a combinat zodiacul chinezesc cu cel european. Așa a apărut școala astrologică sino-caldeeană. Zodiile chinezești țin un an de zile, încep prin ianuarie-februarie, și sunt: Șobolanul, Taur (Bou, Bivol), Tigru, Pisica (Iepure), Dragon, Șarpe, Cal, Capră (Oaie), Maimuță, Cocoș, Câine, Porc (Mistreț). Denumirile duble, sau chiar triple, ale unor zodii provin de la interpretarea diferită a numelor lor scrise cu ideograme. Presupunând că fiecare știe în ce zodie europeană, caldeeană, este născut, zodia chinezească se poate afla foarte simplu. Intrați pe http://www.zodiacul-chinezesc.ro/. În dreapta sus a paginii găsiți un calculator. Introduceți anul, luna și ziua nașterii și obțineți zodia chinezească, elementul și polaritatea. Cu zodia europeană și cu nou aflata zodie chinezească, căutați în Zodiacul cu 144 de zodii. Dacă mai aveți nelămuriri sunt gata să le risipesc, întrebați la dom.profesor@gmail.com. Deci, Săgetătorul, în anii zodiacului chinezesc:

 

IX. SĂGETĂTORUL

 

97. ŞOBOLAN - SĂGETĂTOR

Tactul nu se numără printre virtuţile persoanelor născute sub aceste semne. “Adevărul şi numai adevărul”, spun ele încăpăţînate.

În forul său interior este un idealist şi un fin intelectual. În public este un expansiv.

Are darul de a schimba realitatea în aşa fel încît să se conformeze dorinţelor lui.

E în stare să înfrunte obstacole mai mari decît el şi să le doboare prin calităţile sale.

Săgetătorul e agresiv. Şobolanul e insistent. Combinaţia, plină de energie, e foarte reuşită şi garantează succesul, cu condiţia ca mediul înconjurător să nu prezinte restricţii prea mari.

Va domni buna dispoziţie atîta timp cît acest Şobolan temperamental va fi aplaudat şi tratat aşa cum i-ar plăcea.

 

98. TAUR - SĂGETĂTOR

Sînt luptători prin excelenţă. Şi cîştigători.

Idealurile înalte şi munca susţinută se combină pentru a forma o natură invincibilă. Ei luptă uneori, neştiuţi şi necunoscuţi, în culise, împotriva nedreptăţii, a foametei, a discriminării, împotriva tuturor relelor societăţii.

La suprafaţă poate părea docil. Sub aparenţa senină, se ascunde flacăra eternă a bunăvoinţei faţă de aproapele său.

Pentru a rezolva o cauză nobilă, el îşi dă viaţa. Şi-o va face discret, modest şi fără nici o pretenţie!

 

99. TIGRU - SĂGETĂTOR

De data aceasta, lemnul şi focul ard împreună pentru aceeaşi cauză lipsită de sens.

Tigrii - Săgetători sînt idealişti, zgomotoşi. Au un ascuţit simţ al satirei.

Combinaţia acestor două semne sucombă rareori în mariaj. Are prea multe obstacole de trecut.

Excesul de gîndire profundă poate umbri privirea Tigrului, dar nu suficient. Cumpăraţi-i ochelari de soare!

 

100. PISICA - SĂGETĂTOR

Împinsă de la spate de optimismul nemăsurat al Săgetătorului, această Pisică este mai puţin timorată şi ezitantă în faţa schimbărilor.

Săgetătorii sînt cunoscuţi pentru abilitatea lor de a lupta împotriva oricăror obstacole şi de a ieşi învingători şi cu zîmbetul pe buze. Din combinaţia aceasta, Pisica nu are decît de cîştigat.

De regulă Pisicii îi vine foarte greu să împartă consecinţele unui dezastru, dar această Pisică are o doză sporită de curaj.

Deşi uneori curajul Săgetătorului este orb, combinaţia Pisică - Săgetător e un succes. Săgetătorii sînt răbdători în faţa greutăţilor. Pisicile sînt prudente. Combinaţia e solidă şi pozitivă.

 

101. DRAGON - SĂGETĂTOR

E un idealist, un purtător de stindard.

Combină cu mult zel focul cu lemnul. Adăugaţi ceva bani în chip de gaz şi va pleca ca o săgeată să lupte cu morile de vînt.

Prea mult optimism poate fi dăunător şi primejdios. Persoanele născute sub aceste semne combinate, suferă de prea multă încredere în sine. Proiectele lor sînt de regulă vise goale. Realitatea adesea spulberă speranţele lor nebuneşti şi utopice.

Încă din copilărie, Dragonii - Săgetători trebuie învăţaţi să fie răbdători şi mai lucizi şi să nu plece la atac nepregătiţi, înarmaţi numai cu super-optimismul lor.

 

102. ŞARPE - SĂGETĂTOR

Două flăcări puternice şi stabile arzînd una lîngă cealaltă, nu pot da decît o persoană plină de strălucire.

Plină de graţie şi uşurinţă, această persoană va reuşi în viaţă.

Îi plac: o casă confortabilă, un cont solid în bancă.

Are preocupări sportive şi sănătoase. Are însă şi un mare defect: e foarte încăpăţînat. Nimeni şi nimic nu-l poate scoate din ale lui. De ce? Pentru că are convingerea că el ştie mai bine ce trebuie făcut.

Dacă nu te conformezi ideii sale de ideal, îl va căuta, pur şi simplu, în altă parte.

 

103. CAL - SĂGETĂTOR

Este o combinaţie volatilă şi idealistă de două semne de foc.

Integru, onorabil şi de nezdruncinat în idealurile sale, caută mereu o misiune nobilă pe care s-o îndeplinescă şi pentru care să lupte. În această luptă pentru idealul ales, el învinge sau moare.

Voinţa şi talentul se îmbină în Calul - Săgetător pentru a-l ajuta să învingă. Zgomotoşi şi turbulenţi, răscolesc pămîntul pentru a-şi atinge ţelul.

Sînt persoane iubitoare şi au un caracter plăcut.

Cine şi-ar dori mai mult? Poate totuşi mai puţină gălăgie ar fi de dorit.

 

104. CAPRA - SĂGETĂTOR

Foc şi foc nu pot da altceva decît o combinaţie fierbinte.

Are nevoie de cineva care să-l îndemne, din cînd în cînd, din afară, dar e destul de tenace pentru a lupta să-şi atingă ţelul propus.

E o persoană optimistă. Are darul de a depăşi greutăţile cu zîmbetul pe buze. Îi e greu, cu toate acestea, să ia decizii. Dacă e însă sprijinit de prieteni, va fi încununat de succes.

Are nevoie de stimulent şi încurajare pentru a-şi pune în valoare calităţile.

Nu încercaţi însă să-l trageţi înapoi de la realizarea unor proiecte, la care el ţine foarte mult, sau să-l îngrădiţi. Ar fi un dezastru. Ca prieten, trebuie să găsiţi echilibrul fragil între siguranţă şi libertate, în aşa fel încît talentul său şi spiritul de aventură să poată acţiona în voie.

 

105. MAIMUŢA - SĂGETĂTOR

Aş vota oricînd pentru ea. Nu-i lipsesc nici inteligenţa, nici integritatea. Idealismul, temperat de bunul simţ, trebuie să dea rezultate foarte bune.

Maimuţa - Săgetător s-ar putea să nu se căsătorească niciodată. Nu că nu i-ar plăcea sexul opus. Dimpotrivă, tocmai pentru că-i place prea mult.

Nici Maimuţa şi nici Săgetătorul nu sînt genul care să accepte cu uşurinţă faptele vieţii. Mai ales dacă sînt amare. Îi place mult să fie în centrul atenţiei, uneori în detrimentul orgoliului celor din jur.

Dacă nu-i atentă, e posibil să ajungă a patra maimuţă în setul de trei, ştiţi dumneavoastră, simbolurile acelea demodate. Ştiţi care ar fi? Cea cu piciorul în gură!

 

106. COCOŞ - SĂGETĂTOR

Cocoşii - Săgetători nu rezistă tentaţiei de a trăi pe spinarea altora mai muncitori.

Îşi pot dedica viaţa unei noţiuni pe care ei o consideră idealistă. Pot pleca în Africa, pentru a deveni misionari sau neocolonialişti. Oriunde e rost de profituri mari de obţinut prin proiecte excentrice, îi veţi găsi şi pe Cocoşii - Săgetători, care sînt persoane dominate de egoism. Sînt, de asemenea, foarte independente şi greu de prins în plasa mariajului. În pus, adoră călătoriile. Casa şi familia, deşi uneori sincer dorite, rămîn în ultima poziţie pe lista lor de priorităţi.

Cu vîrsta, defectele sale se mai temperează dar, dacă-l iubiţi cu adevărat şi doriţi să-l aveţi lîngă dumneavoastră permanent, va trebui să vă înarmaţi cu multă răbdare şi să aşteptaţi să devină suficient de bătrîn pentru a nu se mai putea sui într-un avion cînd vă e lumea mai dragă.

 

107. CÎINE - SĂGETĂTOR

Este împins de la spate de o doză enormă de energie şi idealism înspre cauze umanitare.

Ce-i mult însă strică. Uneori Cîinele - Săgetător e mai mult energic decît realist. Lipsit de tact, exagerat de caustic, riscă adesea să-i jignescă chiar pe cei care-l iubesc cel mai mult. Pentru a reuşi în cruciadele sale, Cîinele - Săgetător are uneori nevoie să recurgă la un compromis. Acest lucru vine tare greu unui cavaler neîntinat.

Săgetătorilor le place acţiunea. Cîinii sînt neliniştiţi. Combinaţia promite multe conflicte şi zbucium interior. Poate vrea să împiedice lumea de la pieire.

Încăpăţînat şi energic, dacă vreodată cineva ar aspira la asigurarea salvări planetei noastre, Cîinele - Săgetător ar fi primul care s-ar oferi.

 

108. PORC - SĂGETĂTOR

Datorită exageratului său idealism, Porcul - Săgetător va fi adesea dezamăgit şi va ezita la începuturile vieţii sale.

Roadele eforturilor făcute vor începe să-i vină spre vîrsta mijlocie.

Pentru Porcul - Săgetător dragostea e un teren labil. El acordă prea multă importanţă puterii sentimentelor ca rezolvare a tuturor problemelor.

Puterea de a lupta împotriva lumii trebuie să vină dinăuntru.

Porcul-Săgetător trebuie să petreacă mult timp clădindu-şi viaţa şi făcîndu-şi planuri de viitor.

Cei din jur nu vor rezista tentaţiei de a-l folosi. Deşi, poate îi recunosc talentele, vor încerca să le utilizeze în propriile lor interese.

 

Dragii mei cititori, dragi lupi, padawani și hobbiți, o să vă spun o istorie adevărată despre "Evenimentul Zilei" din 22 noiembrie 1963. O veste teribilă emoţioneză, atunci, toată planeta. Un sondaj Gallup arată că a fost cea mai importantă veste, cel mai important subiect mediatizat al secolului XX, după vestea încetării războiului. 97,63% din populaţia globului a fost informată de ceea ce s-a întâmplat pe 22 noiembrie 1963 în Dallas. Au urmat filmele de „amatori” de la locul faptei şi ele vizionate de marea majoritate a populaţiei. Anchete peste anchete, cărţi, articole, reportaje, dezvăluiri...

 

Apoi, povestea adevărată unei femei de caracter. Care, din Prima Doamnă a lumii ajunsese, doar, o văduvă tragică. Dar Jackie avea sânge franţuzesc în vine şi ştia că "la vengeance est un plat qui se mange froid!" (răzbunarea este o mâncare care se mănâncă rece!) Aşa că acceptă o căsătorie, unii spun de conveniență, cu unul dintre cei mai bogaţi oameni ai planetei, cu o condiţie secretă: să se răzbune, să fie găsiţi şi lichidaţi ucigaşii soţului, Preşedintele Statelor Unite!

 

În anii care au urmat patruzeci şi şase de persoane, unele foarte importante, alţii doar nişte asasini plătiţi, de peste tot din lume, nu doar din America, au încetat din viaţă în cele mai diverse moduri posibile şi fără publicitate. Accidente auto, morţi subite, supradoze, înecaţi în piscine, accidente de vânătoare, de pescuit subacvatic, asasinaţi de „hoţi”... Preţul a fost plătit. Grecul, Aristotel Onassis, a fost un om de onoare!

 

Vedeţi, domniile voastre, în anul 1963 eram un adolescent ager care mă învârteam printre alţi adolescenţi, în umbra puterii de pe atunci. Făceam parte, fără să ştiu, din "Proiectul Castor şi Pollux". Prin vara lui 1963, prietenul şi colegul meu, Gheorghe Gheorghiu,  nepotul lui Gheorghe Gheorghiu-Dej, mă întreba unde să plecăm peste hotare, în excursie, că se vor deschide frontierele, pentru că ruşii s-au înţeles cu americanii. Şi la VOA, ascultat cu sfinţenie de bunicul meu, dom’ Pascale Americanul, erau emisiuni ciudate, în "special english". Se vorbea despre pace, comerț, posibila încetare a războiului rece...

 

Eu am aflat de la tataie Pascale de asasinarea Președintelui Statelor Unite. El asculta VOA la radio, pe unde scurte, în fiecare noapte, aproape, v-am mai spus. Când mi-a spus ”l-au împușcat pe Kennedy” a spus-o cu durere, parcă ar fi fost vorba de o rudă. Era supărat dom’ Pascale. Avea și de ce. Ia gândiţi-vă că liberalizarea, democratizarea, cum vreţi, ar fi avut loc în 1963, în alte condiţii şi în termeni mult mai buni decât în 1989, când, de fapt, Estul a fost considerat învins şi suportăm şi astăzi rigorile economice şi politice ale unei ţări învinse şi ocupate, ale unei colonii! Asta este altă poveste, este timp și pentru ea.

 

Peste ani de zile, în anii '80 când lucram pentru miliardarul iranian Molavi, acesta m-a trimis ca mesager şi curier cu nişte documente tehnice în insula Reunion. O licitaţie foarte scumpă şi foarte hush-hush. Iranul era în război, dar eram străin şi aveam paşaport de serviciu cu viză permanentă şi permis de muncă pentru guvernul iranian, aşa că nimeni nu-şi putea băga nasul în servieta mea fără să declanşeze un scandal intern şi unul diplomatic.

 

Acolo, în Reunion, după ce am aterizat cu greu şi mult noroc pe  pista primitivă numită pompos "Aeroportul Roland Gaross", din Saint-Denis, am fost așteptat de un francez, fost coleg de la Paris al lui Molavi de "l'Ecole Superieure Technique". Bogat, bogat adevărat, fără să epateze sau să strălucească. Adevărata bogăţie este mată... nu strigă, nu zgârie, nu-i face pe alţii invidioşi! Francezul, un tip care semăna cu Fernandel, inginer de drumuri și poduri, a fost şef de divizie la „deuxième bureau”, acum la pensie. Tell me, ăştia de la serviciile secrete ies vreodată la pensie?

 

Mai ţineţi minte filmul cu Nicolas Cage şi Sean Connery, parcă „The Rock” când, la sfârşit, eroul nostru ia un microfilm dintr-o biserică, îl desfăşoră şi o întreabă pe partenera de film: "Vrei să ştii cine l-a împuşcat pe Kennedy?"  Ei bine, acelaşi lucru mi s-a întâmplat mie în insula Reunion... Am aflat cine și de ce l-a împuşcat pe John Kennedy, am aflat totul într-o seară de vară tropicală stropită cu mult gin fizz!

 

Dar am promis „cross my heart and hope to die” că nu voi spune nimic până când nu o să apară primele dezvăluiri în presă. Este evident, dacă spun ceea ce ştiu, dezvălui sursa, îl desconspir pe francezul din Reunion, logic, nu?! O să mai aştept adevărul despre asasinarea lui Kennedy. Care adevăr a intrat, la împlinirea a cincizeci de ani de la eveniment, când ar fi trebuit declasificate documentele, ei bine, adevărul a intrat sub incidenţa Patriotic Act. Şi dacă timpul trece? O să scriu trei scrisori și o să chem un notar paraguayan! Nu ştiţi povestea celor trei scrisori și a notarului paraguayan?

 

Nici nu trebuie s-o știți, este suficient să știți că mâine mai aveți o șansă, este, în definitiv, o altă zi!

 

☼       ♂       ♀

 

BERBEC O atitudine solidară de genul „toţi o să avem de câştigat” este mai recomandabilă în această zi. Relaţiile cu persoanele născute în semne de aer şi pământ sunt astăzi armonioase şi plăcute. O dimineaţă foarte dinamică, cu multe întâlniri în care se discută din nou despre vechi proiecte şi idei. Discuţii, în general sterile. Trebui să-ţi temperezi gama simţămintelor pentru că eşti într-o perioadă de hipersensibilitate. Un mijloc de transport, sau ceva mecanic, un aparat, acolo -  îţi face necazuri. Vinde-l, schimba-l, repara-l - nu lasa obiectele sa te enerveze! Cu oamenii te descurci astăzi ceva mai bine.

 

TAUR Cu grijă, cu mare grijă şi prudenţă, ca un elefant într-un magazin de porţelanuri, poţi evita discuţiile, confruntările, de azi. Venus, planeta ta protectoare, afectată, indica o indiscretie sau chiar o trădare. Iartă dar să nu uiţi. Crede in fortele tale si in ajutorul celor ce te privesc drept in ochi. Decat o mie de prieteni de petreceri, mai bine unul singur de încredere. Astăzi, calităţile tale magnetice şi carisma te avantajează, foloseşte-le fie în afaceri, fie în dragoste. Nu amesteca, însă, plăcutul cu utilul. Nu-ţi fă planuri pe termen lung, decât ca să te dai important şi să zăpăceşti anturajul. Uită ieri, trăieşte astăzi, mâine – mai vedem...

 

GEMENI Trebuie sa continui cu aceleaşi metode verificate de până acum, schimbările repetate nu sunt privite cu ochi buni nici de oameni, nici de stele. Tenacitatea şi răbdarea aduc succes! Astăzi aspectele generale ale horoscopului tău arată că preocuparea ta majoră este să menţii o situaţie sau o pozitie actuală care te avantajează. Nu vinde blana ursului din padure, nu promite ceva in afara posibilitatilor tale, pentru ca s-ar putea sa produci deceptii nemeritate. Un termen, sau un prag. Dacă este vorba de o întâlnire importantă, atunci astăzi este ziua. Probabil, poate fi, o întâlnire mai veselă.

 

RAC Se poate şi mai bine. Viaţa ta sentimentala nu este suficient de intensa pe cât ai dori. Astăzi trebuie să dai dovada de discreţie, diplomaţie şi eleganţă în relaţiile sentimentale. Ai multe de terminat, dar şi unele inexactităţi din trecut te bântuie şi te întrebi de ce ţi se întâmplă tocmai ţie. Lasă totul în trecut, nu-ţi mai bate capul degeaba. Dacă eşti precaut, vigilent şi prudent - totul este OK. Evită locurile aglomerate, spaţiile deschise, frigul şi datoriile noi. Evită, în special, în a doua parte a zilei, promisiunile, angajamentele, sau asociaţiile. Tot ceea ce este început în perioada în chestiune, adică astăzi, se poate să sfârşească prost, chiar dacă este vorba de o distracţie. Limitează-te la activităţile de rutină, cu oamenii pe care îi cunoşti bine.

 

LEU Azi trebuie să respecţi legile, scrise sau nescrise! In rest ai grijă ce manânci, mai puţine calorii şi mai multe sucuri proaspete ţi-ar spăla puţin arterele îmbâcsite de pizza şi de cărnuri. Fii pragmatic. Analizează cu atenţie şi dă curs deciziilor profitabile. Sufletul tău bun te împinge spre compromisuri. Este şi aşa bine, fii generos cu cine merită. Limitează-te doar la activităţile de rutină, pentru că ziua este incertă pentru promovarea propriilor interese. Relaţiile sociale sunt, însă, bine aspectate. Este bine sa-ti vezi de treburile tale, fără prea multe proiecte de viitor si cheltuilei însemnate.

 

FECIOARĂ Cu toate că vremea cenuşie te influenţeaza negativ şi treci printr-o perioada proastă, fă in aşa fel ca să nu fie vizibil pentru anturaj. Joacă puţin teatru şi o să te simţi mai bine! Ofera-ti prilejuri de multumire si satisfactie. Odihneste-te mai mult si respiră aer curat şi răreşte ţigaretele. Domeniul familiei este aspectat bine.  Dragostea este usor influentata de aspectele negative ale lui Marte, ceea ce amplifica vanitatea personala. Ceva neasteptat, dar nu in primul rand negativ, iti schimba programul. Nu uita că timpul lucreaza in favoarea ta. Temporizează şi așa poți caştiga!

 

BALANŢĂ Aspecte favorabile legate de domeniul emoțional. O posibilă surpriză plăcută, poate o întâlnire neașteptată cu o persoană mai deosebită. Zi de cumpărături, astrele favorizează negustoria. O problemă cu o factură, cu o sumă care ţi se pare foarte mare. Cel mai probabil nu ai bani sa o achiti. Nici o problema, pune-o lânga celelalte neachitate – dar să le ţii în ordine! Lucrurile îţi par mai serioase decât de obicei şi ai un dar special să punctezi exact ceea ce trebuie şi când trebuie şi să asculţi cu atenţie.

 

SCORPION  Nu tot ce este mai nou este și mai bun. Astăzi nu trebuie să începi nimic nou, chiar dacă stelele spun că, în general, ai noroc. Nu lăsa lucrurile neterminate, că nu eşti din zodia Gemenilor! În cursul dimineţii evită disensiunile, mai ales dacă discuţi cu mai mulţi oameni, un colectiv de oameni. Nu da ocazia formării unor opinii colective. Un mic amănunt te enervează disproporţionat. Ceva legat de o construcţie, sau de o proprietate. Astăzi este o zi în care stelele te avantajează să termini proiecte sau acţiuni care au fost amânate, reprogramate sau întârziate. Sau, cel puţin să faci paşi esenţiali către finalizarea proiectelor respective.

 

SĂGETĂTOR Astăzi eşti bine-dispus şi ai o mare putere de muncă, dar te apasă grijile legate de familie. Tot azi poţi primi un răspuns favorabil pentru una dintre problemele la care te gândeşti mult. Zi dedicată în special rezolvării problemelor personale. Dragostea este bine aspectată. Nu neglija problemele care ţin de sănătate, chiar daca este vorba de o banala indispozitie. In general evita sa te simti coplesit de oboseala. Promovează-ţi cu îndrăzneală interesele şi solicită ceea ce ţi se cuvine. Stelele îţi sunt favorabile şi intuiţia ta funcţionează.

 

CAPRICORN Este momentul să-ţi faci mai mulţi prieteni in cadrul activitaţii profesionale, sau unde activezi, pentru că s-ar putea sa ai nevoie în curând de sprijinul şi ajutorul lor competent. Dincolo de imagini si cuvinte se afla sensulul ascuns al lucrurilor. Descifreaza scopurile reale ale celor din anturajul tau si vei fi foarte popular, daca le vei spune ceea ce doresc să audă. Este o zi liniştită, în care poţi înregistra realizări cu dinamică pozitivă, atât în mijloace materiale cât şi în trăiri existenţiale.

 

VĂRSĂTOR  Aspecte favorabile. Fii deosebit de precis în discuţii, mai ales cu prietenii şi familia. Este un prilej să recapeţi iniţiativa. Poți organiza o seară plăcută în oraş, poate la un spectacol. Fii mai strâns la pungă şi mai calculat în tot ceea ce înseamnă cheltuială, consum, aruncatul cu banii! Banii făcuţi uşor se termină la fel de uşor, iar cei munciţi nu ajung niciodată. Nu trebuie să te prinzi în jocul celorlaţi. Nu întreprinde nimic important sau riscant. Ia  lucrurile mai uşor, aproape în glumă. Amână orice ai de făcut până după amiază când configuraţia stelelor îţi este mai favorabilă.

 

PEŞTI Prudenţa şi diplomaţia trebuie sa te caracterizeze astăzi, fiind comportamentul oficial preventiv la serviciu şi faţă de anturaj, in general. Dedică ziua lucrurilor obişnuite, de rutină. în ziua de astăzi, se răsfrâng ecouri ale acţiunilor, gesturilor şi gândurilor tale din trecut. În general ai o atitudine defensivă şi cauţi anturajul prietenilor noi în încercarea de schimbare. Pe de altă parte, Mercur şi Marte arată o perioadă foarte bună sub aspectul casei banilor, a proprietăţilor şi a valorilor personale. Este, de asemenea, perioada în care trebuie să te araţi harnic. Poate ar fi cazul să te gândeşti la programul pentru sărbătorile de iarnă.

 

horoscop  horoscop  horoscop  horoscop  horoscop  horoscop   horoscop  horoscop  horoscop  horoscop  horoscop  horoscop  horoscop   horoscop  horoscop  horoscop  horoscop  horoscop  horoscop  horoscop  horoscop  horoscop  horoscop  horoscop  horoscop  horoscop  horoscop   horoscop  horoscop  horoscop  horoscop  horoscop  horoscop  horoscop   horoscop  horoscop  horoscop  horoscop  horoscop  horoscop  horoscop   horoscop