LACRIMI ÎN PSD. Amintirea unui DOSAR GREU a făcut-o să plângă în direct la TV. Alertă!

LACRIMI ÎN PSD. Amintirea unui DOSAR GREU a făcut-o să plângă în direct la TV. Alertă!

Fostul ministru al Educației, Ecateria Andronescu, a făcut comentarii pe marginea dosarului Microsoft, în care a fost implicată.

Ecaterina Andronescu a declarat că așteaptă răspunsul Comisiei Juridice, în cazul solicitării care îl vizează pe Călin Popescu Tăriceanu.

„Aștept răspunsul Comisiei juridice în care am foarte mare încredere, pentru că această Comisie are acces la documentele pe care DNA le pune la dispoziția Comisiei în așa fel încât aceasta să-și facă argumentația, dar cred că, în general, votul este un vot politic”, a declarat Andronescu, la B1 TV.

Fostul ministru a devenit vizibil emoționată când a discutat despre dosarul Microsoft, în care a fost suspectată de abuz în serviciu.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Dosarul a pornit de la licențele Microsoft. S-au cumpărat licențe pentru calculatoare care nu existau. Eu, personal, nu am fost ministru atunci când s-au cumpărat licențele Microsoft și ăsta a fost unul dintre principalele mele argumente, la vremea respectivă. 

Dosarul s-a închis. Am fost suspectă de abuz în serviciu. Aș vrea să nu mă mai întorc niciodată. Este îngrozitor de greu să suporți acuzații atunci când nu ești vinovat și, de aceea, prefer să nu îmi mai amintesc niciodată de acele momente”, a mai declarat fostul ministru.