Gigi Becali poate avea din nou probleme cu legea. De ce îl acuză Autoritatea Electorală Permanentă? Îl paște un nou dosar penal!

Gigi Becali poate avea din nou probleme cu legea. De ce îl acuză Autoritatea Electorală Permanentă? Îl paște un nou dosar penal!

Condamnarea pe care Gigi Becali a avut-o i-a adus acestuia și o serie de interdicții, una dintre ele referindu-se la dreptul de a vota al latifundiuarului din Pipera. Astfel, în 2013, lui Becali i s-a interzis dreptul de a alege și de a fi ales pe o perioadă de 5 ani. Aceasta însemnă că, abia de anul viitor, Gigi Becali poate să-şi exercite dreptul de votant, interdicție pe care Becali a încălcat-o în momentul în care a mers la vot în cazul Referendumului pentru familia tradiţională, potrivit romaniatv.net.

Gigi Becali nu avea voie sa voteze la Referendumul pentru familie, susţine Autoritatea Electorală Permanentă. Autorităţile confirmă că latifundiarul a votat fără să aibă acest drept din cauza condamnărilor pe care le-a avut.

Având în vedere condamnarea pe care a avut-o, lui Gigi Becali i s-a interzis în anul 2013 dreptul de a alege și de a fi ales pe o perioadă de 5 ani. Aceasta însemnă că, abia de anul viitor, Gigi Becali poate să-şi exercite acest drept.

La o lună de la Referendumul pentru familia tradiţională, Autoritatea Electorală Permanentă confirmă că Gigi Becali a votat fără să aibă acest drept, potrivit România TV.

Ne puteți urmări și pe Google News

La referendumul din 6 octombrie, Gigi Becali a votat pentru susţinerea familiei tradiţionale. Gestul omului de afaceri, cel de a vota, constituie o infracţiune pedepsită în Codul Penal, anunţă AEP. El s-ar putea alege cu un nou dosar penal, însă doar dacă cineva va depune o plângere în acest sens.